GOSSIP

Μαίρη Συνατσάκη: Μίλησε για το φύλο του μωρού και τον γάμο με τον Ίαν Στρατή

Μαίρη Συνατσάκη: Μίλησε για το φύλο του μωρού και τον γάμο με τον Ίαν Στρατή
Η Μαίρη Συνατσάκη.
Instagram / mairiboo

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαίρη Συνατσάκη.

Μια ιδιαίτερη περίοδο διανύει η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να γίνει για πρώτη φορά μητέρα. Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένει και ο σύντροφός της, Ίαν Στρατής, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της αγαπημένης του σε κάθε στιγμή και δεν βλέπει την ώρα να κρατήσει στην αγκαλιά του το μωράκι τους.

«Είναι όλα πολύ καλά. Τους πρώτους μήνες είχα τις δυσκολίες μου, από την ώρα που μπήκα στον τέταρτο όλα κυλούν όπως πρέπει. Έχουμε μάθει το φύλο του μωρού αλλά δεν το πολυσυζητάμε ούτε το ανακοινώνουμε. Δεν έχουμε δώσει πολύ έμφαση στο φύλο του μωρού. Γενικά με τις κοιλιές αγχώνομαι όταν μου λένε διάφορα. Δεν ζυγίζομαι οπότε δε ξέρω τι έχω πάρει», είπε στις τηλεοπτικές κάμερες που την εντόπισαν σε ένα πάρτι.

«Είμαι εγώ πανέτοιμη. Είμαστε δυο άνθρωποι που βρισκόμαστε μπροστά σε κάτι που δεν έχουμε ξαναζήσει. Λίγο διαβάζουμε πράγματα αλλά τώρα τα λέμε όλα σε θεωρητικό επίπεδο, όταν έρθει η ώρα θα δούμε τι θα κάνουμε. Λιγούρες δεν έχω. Έχουμε σκεφτεί πράγματα για το όνομα αλλά περιμένουμε να γνωρίσουμε το παιδί πρώτα. Δεν θα πάει παραδοσιακά το όνομα του μωρού. Θεωρώ ότι σαν θεματική το ότι ρώτησαν κάποιους πρώην συντρόφους μου για την εγκυμοσύνη μου ήταν κάπως τραβηγμένο αλλά στο τέλος το κατάλαβαν όλοι… Δεν είναι όλα για να γίνονται θέματα», πρόσθεσε.

«Δε ξέρω αν θα γίνει γάμος. Δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι είμαστε τόσο παραδοσιακοί σε αυτά. Θα δούμε τι θα γίνει, δεν αγχώνονται οι γονείς μας οπότε μην αγχώνεστε κι εσείς», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

Σχετικές ειδήσεις

Συνατσάκη: Το φύλο του μωρού, ο γάμος με τον Ίαν και το θέμα με τις ευχές των πρώην συντρόφων της

Η Μαίρη Συνατσάκη έστειλε ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα στον Κωνσταντίνο Βασάλο για το Asia Express

Συνατσάκη: Οι αγωνίες της στον έβδομο μήνα και η αποκάλυψη της Μενεγάκη που δεν περιμέναμε!