GOSSIP

The Voice: Η διαγωνιζόμενη παρουσιάστρια και η αντίδραση των κριτών

The Voice: Η παρουσιάστρια διαγωνιζόμενη και η αντίδραση των κριτών
H Έλενα Παπαρίζου
Glomex

Γνωστή παρουσιάστρια διεκδίκησε μια θέση στο «the Voice».

To «The Voice» επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής στους τηλεοπτικούς μας δέκτες γεμάτο με μουσικές και εκπλήξεις. Την «παράσταση έκλεψε» μια γυναίκα από την Λάρισα. H 38χρονη Βίκυ Νάσιου στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Την μεγάλη εξοικείωση με την κάμερα δεν θα μπορούσε να μην παρατηρήσει αμέσως ο Γιώργος Λιανός με την γοητευτική διαγωνιζόμενη να του γνωστοποιεί πως είναι επί σειρά ετών παρουσιάστρια στο Astra TV της βόρειας Ελλάδας.

«Ασχολήθηκα με άλλα πράγματα που με γέμιζαν πιο πολύ και βέβαια, καθώς είχα να μεγαλώσω ένα παιδί, ήταν πιο δύσκολο το να τρέχω για να σπουδάσω όταν μπορούσα να δουλεύω και να έχω τα πάντα για την οικογένεια μου κάνοντας κάτι που αγαπάω πάρα πολύ» τόνισε, μέσα σε όλα, στο εισαγωγικό της σημείωμα. «Σαν τραγουδίστρια έχω δουλέψει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Από Κρήτη μέχρι Αλεξανδρούπολη και από Γιάννενα μέχρι Κάρπαθο. Είμαι παρουσιάστρια δέκα χρόνια στο Astra TV και στο Tsitsipas Live στο Θεσσαλικό κανάλι».

nasiou-1024x683.jpg
H Βίκυ Νάσιου.

«Μη ρωτάς τους άλλους» παρότρυνε η Βίκυ Νάσιου το κοινό στο στούντιο με μοναδικό στόχο ασφαλώς να «γυρίσει» τις καρέκλες του Κωνσταντίνου Αργυρού, του Σάκη Ρουβά, της Έλενας Παπαρίζου και του Πάνου Μουζουράκη.

Σχετικές ειδήσεις

The Voice: Ο παίκτης που έκανε την Παπαρίζου να σταυροκοπιέται!

The Voice: Εντυπωσιακές φωνές από όλη την Ελλάδα στις blind auditions

The Voice: Βρέθηκε η σωσίας της Καλομοίρας - Πήρε «φωτιά» το Twitter