GOSSIP

Νίφλης για Μουτάφη: «Της έκανα πρόταση γάμου μαζί με τις κόρες μου»

Νίφλης για Μουτάφη: «Της έκανα πρόταση γάμου μαζί με τις κόρες μου»

«Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα όταν το έχεις δουλέψει με τα παιδιά το κομμάτι ενός δεύτερου γάμου», είπε ο Μάνος Νίφλης

Ο Μάνος Νίφλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το Σάββατο στον Alpha. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής «Ανοιχτή επικοινωνία» αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και την σχέση του με την Ελισάβετ Μουτάφη.

Μάλιστα εξομολογήθηκε πως «εγώ επεδίωξα να γνωρίσω την Ελισάβετ μέσω κοινών γνωστών. Έστησα ένα ραντεβού, όπου εμφανίστηκα εντελώς τυχαία και έτσι ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα και κολλήσαμε. Μένουμε στο ίδιο σπίτι από την δεύτερη εβδομάδα της γνωριμίας μας, για να μην πω από το δεύτερο ραντεβού και με μαλώσει κιόλας. Θυμάμαι πως από το δεύτερο ραντεβού ήμασταν μαζί».

«Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα όταν το έχεις δουλέψει με τα παιδιά το κομμάτι ενός δεύτερου γάμου. Δηλαδή την πρόταση γάμου στην Ελισάβετ την κάναμε μαζί με τις κόρες μου, αφού το είχαμε συζητήσει πρώτα. Πήρα έγκριση, αν δεν είχα πάρει δεν θα γινόταν διαφορετικά».

«Θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε τηλεοπτικά αλλά θα γινόμασταν ρεζίλι. Θα υπήρχαν προβλήματα στα νούμερα γιατί είμαστε οι ίδιοι νούμερα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Μάνος Νιφλής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.

Σχετικές ειδήσεις:

Κώστας Καζάκος: Ο καλλιτεχνικός κόσμος πενθεί - Συνάδελφοι και φίλοι του θυμούνται στιγμές μαζί του

Ελισάβετ Μουτάφη- Μάνος Νιφλής: Το υπέροχο διαμέρισμά τους στο κέντρο της Αθήνας

Ελισάβετ Μουτάφη: Έχει παντρευτεί με τον Γιώργο Κιμούλη; Τι απαντά η ηθοποιός