GOSSIP

Ελένη Ράντου: «Τώρα αποκαθιστώ τη σχέση μου με τη μητέρα μου»

Ελένη Ράντου: «Τώρα αποκαθιστώ τη σχέση μου με τη μητέρα μου»
Η Ελένη Ράντου.
Glomex

Η ηθοποιός, Ελένη Ράντου, μίλησε για την απόρριψη και η τωρινή σχέση με τη μητέρα της.

Η Ελένη Ράντου σήμερα, Παραμονή Χριστουγέννων, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και μίλησε για την παράσταση «Το πάρτι της ζωής μου» και τις σχέσεις με την μητέρα της.

«Δεν είναι ακριβώς οι “σελίδες” της δικής μου ζωής, έχει και μυθοπλαστικά πράγματα. Απλώς έχει όλα τα συναισθήματα που έχω νιώσει. Έχει στιγμές που στηρίζονται στη ζωή σου, αλλά δεν είναι η ζωή σου. Έχει εμπνευστεί από τη δική μου τη ζωή, με αφορμή τη σχέση της ηρωίδας με τη μητέρα της, με τον δημιουργό της. Και την αίσθηση ότι έχει νιώσει πολύ έντονα την αίσθηση της απόρριψης. Οπότε, όταν σε απορρίπτει ο ίδιος σου ο δημιουργός γεννιούνται πάρα πολλά θέματα», είπε αρχικά η Ελένη Ράντου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού ρώτησε στη συνέχεια: «Αυτή την απόρριψη που εσύ βίωσες από τη “δημιουργό” σου την αποκατέστησες ποτέ;» και η Ελένη Ράντου απάντησε: «Τώρα την αποκαθιστώ. Χρειάστηκε να γίνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος και ίσως χρειάστηκε και η πανδημία. Δούλευα πολύ μέσα μου αυτή την ένωση… Υπάρχει συμφιλίωση με πολλά πράγματα. Γι’ αυτό ετοιμάζεσαι, για τη συμφιλίωση».

Σχετικές ειδήσεις

Ελένη Ράντου: «Ένιωθα τον θάνατο παντού, πήγα σε εφτά κηδείες»

Η Ελένη Ράντου αποκάλυψε τις απειλές και τον εκβιασμό που δέχτηκε

Ελένη Ράντου: Η ηλικία της και τα γενέθλια στο θέατρο