GOSSIP

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει τον 9 ημερών γιο της – «Δεν έχω κοιμηθεί, είμαι κουρασμένη»

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει τον 9 ημερών γιο της – «Δεν έχω κοιμηθεί, είμαι κουρασμένη»
Η Ιωάννα Τούνη.
Instagram

H Ιωάννα Τούνη έδειξε το νεογέννητο παιδί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ τόνισε πως είναι πολύ κουρασμένη.

Την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της διανύει η Ιωάννα Τούνη, καθώς πλέον κρατά στην αγκαλιά της τον μονάκριβο γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η influencer και επιχειρηματίας γέννησε σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης ένα υγιέστατο αγοράκι με καισαρική τομή έπειτα από προσπάθεια 20 ωρών και από εκείνη τη στιγμή είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά. Πλέον η τρυφερή μανούλα προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της καθημερινότητα και να βρει σιγά σιγά τα πατήματά της.

Η Ιωάννα Τούνη έχει κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τα social media, αφού το πρόγραμμά της πλέον είναι αρκετά επιβαρυμένο, έχοντας αφοσιωθεί πλήρως στον μικρό της.

Το πρωί της Τετάρτης η ίδια βρήκε λίγο χρόνο για να απαντήσει στα απανωτά μηνύματα που δέχεται για την απουσία της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας πως είναι πολύ κουρασμένη.

«Πόσο μου έχετε λείψει; Έχουν αλλάξει τα πάντα στη ζωή μου, περνάω μια φάση περίεργη, είμαι σούπερ κουρασμένη, κάνω αποκλειστικό θηλασμό, οπότε συνεπάγεται ότι είμαι μια μικρή αγελαδίτσα που δουλεύω 24ώρες το 24ωρο για παραγωγή γάλατος. Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό», είπε σε Instagram Story.

Και συμπλήρωσε: «Μου στέλνετε μέχρι και email και μου λέτε ” τι θα γίνει ρε Ιωάννα δεν θα ανεβάσεις ποτέ ξανά story;”. Ελπίζω να ανεβάσω stories κάποια στιγμή, αλλά αυτή τη στιγμή της ζωής μου. Προς το παρόν το δρακουλίνι αποφάσισε ότι θέλει και άλλο γάλα οπότε θα σας κάνω story μετά».

Σχετικές ειδήσεις

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το πρώτο βίντεο με τον γιο του

Ιωάννα Τούνη: Μας δείχνει το σώμα της μετά τη γέννα - Δεν γίνεται να χάσεις τα κιλά κατευθείαν

Αλεξάνδρου-Τούνη: Όλες οι πρώτες αναρτήσεις με το μωρό τους