GOSSIP

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα και Survivor: «Το συζητήσαμε, θα τον βοηθούσε στη ζωή του»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα και Survivor: «Το συζητήσαμε, θα τον βοηθούσε στη ζωή του»
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
Instagram

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για την σχέση της με τον Στάθη Σχίζα και τη συμμετοχή του στο Survivor All Star.

Για την σχέση της με τον Στάθη Σχίζα και τη συμμετοχή του στο Survivor All Star μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μιλώντας στην «Secret» την εφημερίδας «Παραπολιτικά» ανέφερε ότι θα ήθελε να ολοκληρώσει την προσωπική της ευτυχία δίπλα στον Στάθη Σχίζα, με τον ερχομό ενός παιδιού.

Η ίδια μάλιστα ανέφερε ότι της λείπει ο Στάθης, που είναι στο «Survivor» λέγοντας: «Μου λείπει πολύ. Εχουν περάσει ήδη δύο εβδοµάδες και τώρα αρχίζω να αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει ένα κενό στο σπίτι. Χαίροµαι όµως που κάνει αυτό που πραγµατικά θέλει και τα πάει τόσο καλά».

Ενώ σε ερώτηση για το αν συζήτησαν τη συμμετοχή του στο Survivor απάντησε: «Ναι, το συζητήσαµε σαν ζευγάρι, αλλά, επειδή έβλεπα ότι το ήθελε και το οικονοµικό κοµµάτι ήταν κάτι που θα τον βοηθούσε πολύ στη ζωή του, εγώ τον ενθάρρυνα και δεν τον απέτρεψα».

Η ίδια μάλιστα δεν απέρριψε το ενδεχόμενο να συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης σε περίπτωση που της γίνει πρόταση: «Νομίζω ότι δεν θα έμπαινα εύκολα από τη στιγµή που είναι all star και δεν έχω συµµετάσχει σε κανένα από τα «Survivor», αλλά σίγουρα µε τον Στάθη µέσα στο παιχνίδι θα ήταν για µένα πιο εύκολο να πω το «ναι». Και, φυσικά, θα ήµασταν εντελώς σύµµαχοι εκεί. Ακόµα και αν ήµασταν σε διαφορετικές οµάδες».

«Φοβάσαι µην ερωτευτεί κάποια άλλη ο Στάθης στο παιχνίδι;», την ρώτησε η δημοσιογράφος της εφημερίδας με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να απαντά: «Νοµίζω ότι δύσκολα θα συνέβαινε αυτό. Ο Στάθης είναι σταθερός χαρακτήρας και είναι από τους άνδρες που αισθάνεσαι ότι είναι πιστοί».

«Το 2023 είναι πολύ νωρίς για να γίνει αυτό, όµως µέσα στην επόµενη τριετία αισθάνοµαι έτοιµη να ολοκληρωθώ και σε αυτό το κοµµάτι», ανέφερε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου όταν την ρώτησαν «Θέλεις το 2023 να φέρεις στον κόσµο ένα παιδάκι;».

Σχετικές ειδήσεις

Ηλίας Μπόγδανος: Το απίθανο σπίτι που μοιράζεται με την Αλεξάνδρα του

Survivor All Star: Ο Στάθης Σχίζας έβαλε αυτογκόλ

Survivor All Star: Είναι επίσημο – Αυτοί είναι οι πρώτοι 11 παίκτες