GOSSIP

Δήμητρα Κατσαφάδου: Ξεκαθαρίζει αν είναι ζευγάρι με τον Νικηφόρο

Δήμητρα Κατσαφάδου: Ξεκαθαρίζει αν είναι ζευγάρι με τον Νικηφόρο
H Δήμητρα Κατσαφάδου.
Instagram

Η Δήμητρα Κατσαφάδου ξεκαθαρίζει ποια είναι η σχέση της με τον Νικηφόρο.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Δευτέρας απάντησε στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον τραγουδιστή Νικηφόρο.

Η επιχειρηματίας τόνισε πως δεν την πείραξε που της «χρέωσαν» ότι έχει σχέση με τον Νικηφόρο ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είναι ζευγάρι αλλά πολύ καλοί φίλοι.

«Δεν με πείραξε καθόλου, γιατί ο Νικηφόρος ξέρει όλα τα προσωπικά μου. Του λέω λεπτομέρειες από την ερωτική μου ζωή και ξέρω πολύ καλά και τα δικά του. Είναι ένας άνθρωπος που έχουμε έρθει πραγματικά πολύ κοντά, τον αγαπώ και μ’ αγαπάει. Ήταν λίγο κουφό το ότι είμαστε μαζί» ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Κατσαφάδου.

«Είμαστε μαζί ως αδελφές ψυχές, φίλοι, ταξιδεύουμε, κάνουμε πλάκα, τραγουδάμε, παρά λίγο να είμαστε ζευγάρι στο J2US. Ένας άνθρωπος που του λες τα προσωπικά σου, πώς μπορεί να σε δει ερωτικά;» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Σε μία φιλία ελλοχεύει και το ερωτικό και σε έναν έρωτα ελλοχεύει και το φιλικό αλλά ζευγάρι δεν ήμασταν ποτέ. Δεν μπορούμε να βάλουμε ταμπέλες. Σεξουαλικό μεταξύ μας δεν υπήρξε ποτέ» σημείωσε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Δήμητρα Κατσαφάδου παραδέχεται: «Είναι από τις λίγες περιόδους της ζωής μου που είμαι καλά, είμαι ήρεμη και πιστεύω ότι σε πολύ λίγο διάστημα μέσω social media θα ανεβάσω το έτερόν μου ήμισυ. Τον προστατεύω, γιατί με όλα αυτά τα δημοσιεύματα, οι άνθρωποι που είναι εκτός χώρου κάνουν λίγο πίσω».

Σχετικές ειδήσεις

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες που λήστεψαν κατάστημα της Κατσαφάδου

Κατσαφάδου: Παγώνει τη δωρεά του σπιτιού της στην Κιβωτό του Κόσμου

Μαριλού Κατσαφάδου για Πάνο Νάτση: Είναι στην καρδιά και στο μυαλό μου