ΕΛΛΑΔΑ

Κατσαφάδου: Παγώνει τη δωρεά του σπιτιού της στην Κιβωτό του Κόσμου

Κατσαφάδου: Παγώνει τη δωρεά του σπιτιού της στην Κιβωτό του Κόσμου
Δήμητρα Κατσαφάδου
Glomex

«Με τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις, πάγωσε η ψυχή μου πρωτίστως και φυσικά η μεταβίβαση του σπιτιού μου» έγραψε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Η επιχειρηματίας και ιδρύτρια της La Vie en Rose Δήμητρα Κατσαφάδου ανακοίνωσε, λόγω των εξελίξεων στην υπόθεση, ότι «παγώνει» την μεταβίβαση του σπιτιού της στην Κιβωτό του Κόσμου.

Η Κατσαφάδου είχε δωρίσει το σπίτι της στην Οργάνωση για τη φιλοξενία των παιδιών, όμως μετά τις καταγγελίες και τα όσα έρχονται στο φως, αποφάσισε να σταματήσει τις διαδικασίες.

Σε ανάρτησή της στο Instagram έκανε την ανακοίνωση, ξεκαθαρίζοντας πως βρισκόταν και θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των παιδιών.

Η επιχειρηματίας έγραψε:

«Τις τελευταίες μέρες αισθάνομαι συντετριμμένη και νιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ για το θέμα που αφορά στην Κιβωτό του Κόσμου.Το τάμα μου και το μεγαλύτερό μου όνειρο, ήταν και παραμένει, να χαρίσω το σπίτι μου σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη και ειδικά στα ορφανά παιδιά.

Με τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις, πάγωσε η ψυχή μου πρωτίστως και φυσικά η μεταβίβαση του σπιτιού μου. Παραμένω πάντα στη διάθεση των παιδιών και ανοίγω την αγκαλιά μου σε όλα εκείνα τα πλάσματα που αξίζουν ΜΟΝΟ αγάπη, στοργή και προστασία».

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε ακόμα:

Κιβωτός του Κόσμου: Η καταγγελία το 2015 και τα πρόσωπα με τον Αντώνιο

Κιβωτός του Κόσμου: Η πρώτη ανακοίνωση του νέου ΔΣ

Πατήρ Αντώνιος: Ανοίγουν στόματα, λογαριασμοί της Κιβωτού του Κόσμου