GOSSIP

Νίκος Μουτσινάς: «Γιατί να πάρω τηλέφωνο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου; Δεν κάναμε ποτέ παρέα»

Νίκος Μουτσινάς: «Γιατί να πάρω τηλέφωνο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου; Δεν κάναμε ποτέ παρέα»
Glomex

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε ότι δεν ξέρει αν θα φύγει ή θα μείνει στον ΣΚΑΪ. «Κάνω... μενεγακίστικα», είπε χιουμοριστικά.

Για την εκπομπή του, την «παρεξήγηση» με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη σχέση του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς, απαντώντας με πολύ χιούμορ.

Σε ό,τι αφορά στο αν θα συνεχίσει στον ΣΚΑΪ, ο Μουτσινάς απάντησε πως ακόμη δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το τηλεοπτικό του μέλλον, ενώ στο αν έχει δεχτεί προτάσεις απάντησε πλαγίως ότι χρειάζονται πολλές συναντήσεις για να καταλήξει κάπου μια πρόταση.

«Δεν ξέρω αν θα φύγω ή αν θα μείνω στον ΣΚΑΪ, κάνω... μενεγακίστικα. Δεν έχω κάνει συζητήσεις γενικά, αλλά μην καίτε το φλερτ με τα κανάλια», είπε ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σχόλιο του Μικρούτσικου για την εκπομπή του και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει παρεξήγηση ούτε ενοχλήθηκε, ενώ είπε ότι μιλάει καθημερινά στο τηλέφωνο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Μιλάω σχεδόν κάθε μέρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά μην το μάθει ο Γρηγόρης. Δεν με παίρνει τηλέφωνο ο Ανδρέας, ούτε μου λέει να τον πάρω. Μηνύματα, ανθρώπινα πράγματα. Είμαι δεκτικός στην κριτική του γιατί αντιλαμβάνομαι ότι βλέπει μία συνολική εικόνα. Δεν κάνω όντως συνεντεύξεις γιατί στόχος μου δεν είναι να στριμωχτεί ο καλεσμένος.»

Όσο για τη σχέση του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο παρουσιαστής είπε χιουμοριστικά πως δεν θα τον πάρει τηλέφωνο εφόσον ο ίδιος είπε ότι και να πάρει δεν θα του απαντήσει.

Ωστόσο, ανέφερε ότι γενικά δεν μιλούσαν και ποτέ πολύ ούτε έκαναν παρέα εκτός εκπομπής.

«Αγαπώ πολύ τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και δεν θα τον πάρω τηλέφωνο γιατί θα μου το κλείσει. Γιατί να τον πάρω ενώ ξέρω ότι θα μου το κλείσει. Ήμουν έτοιμος να τον πάρω. Είναι θεατρίνος, δεν μιλούσα καθημερινά ποτέ με τον Γρηγόρη. Εκτός εκπομπής δεν κάναμε ποτέ παρέα.»