GOSSIP

Παναγιώταρου: Η σύντροφος του Στάθη Σχίζα τα... έβαλε με την Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Τι είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για την Ελευθερία Ελευθερίου
Instagram

Μετά την προβολή του επεισοδίου, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τη μέρα της πρεμιέρας του Survivor All Star

Ενοχλημένη φαίνεται πως είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με όσα βλέπει να διαδραματίζονται μέσα στο Survivor All Star στο οποίο συμμετέχει και ο σύντροφός της Στάθης Σχίζας.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star το βράδυ του Σαββάτου η Ελευθερία Ελευθερίου αναφέρθηκε στον νικητή του περσινού Survivor, Στάθη Σχίζα. «Δεν μας έφταναν όλα, προέκυψαν και άλλα χειρότερα. Ο Στάθης αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει κάτι πάρα πολύ άσχημο», υπογράμμισε, αρχικά, ο Σπύρος Μαρτίκας.

Αμέσως μετά, μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star, ο Στάθης Σχίζας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εκεί που ήταν μια χαρά η ψυχολογία μου, ζούσα το παιχνίδι, ξαφνικά έρχεται η Ελευθερία και μου δίνει ένα "χαστούκι" και μου την ρίχνει στα πατώματα. Με κάποια λεγόμενα που μου είπε. "Στάθη, σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι" μου το ξεκίνησε. Την ρώτησα περί τίνος πρόκειται, μου είπε αυτό που μου είπε και της λέω "για ποιο λόγο μου το λες τώρα αυτό;". Μου λέει, λοιπόν, "μετά τα τελευταία γεγονότα που έγιναν και συζητήσαμε τον τον αγώνα, με τις διαφωνίες που είχαμε, δεν μπορώ να σε προστατεύω και να σε έχω ευτυχισμένο και χαρούμενο". Οπότε της λέω, "θέλεις να με διαλύσεις ψυχολογικά" και για αυτό το λέει».

«Αυτό που μου έκανε η Ελευθερίου πραγματικά δεν το περίμενα, ειδικά από αυτήν! Έχω αναγουλιάσει από την κακία του κόσμου. Αυτό ήταν κακία, δεν ήταν πονηριά. Ήταν κακία» τόνισε ακόμα, σε έντονο ύφος, ο Στάθης Σχίζας στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη στην παραλία των Διασήμων.

Η αντίδραση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Μετά την προβολή του επεισοδίου, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τη μέρα της πρεμιέρας του Survivor All Star αποκαλύπτοντας πως τότε, την είχε παρακολουθήσει μαζί με την Ελευθερία Ελευθερίου ενώ αργότερα την παρηγορούσε και για όσα έγιναν με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Όταν βλέπαμε πρεμιέρα μαζί με τη “φίλη” μου… Στο σπίτι μας… Με τους φίλους μας… Και λίγο αργότερα την παρηγορούσα για τον Πρίαμο… Τα συμπεράσματα δικά σας» έγραψε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.