GOSSIP

Survivor All Star - Ελευθερία Ελευθερίου για Στάθη Σχίζα: «Θες να με διαλύσεις ψυχολογικά»

Ελευθερία Ελευθερίου, Survivor all Star
Στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star το βράδυ του Σαββάτου η Ελευθερία Ελευθερίου αναφέρθηκε στον νικητή του περσινού Survivor, Στάθη Σχίζα
Glomex

Στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star το βράδυ του Σαββάτου η Ελευθερία Ελευθερίου αναφέρθηκε στον νικητή του περσινού Survivor, Στάθη Σχίζα

Χωρισμένη σε υπο-ομάδες είναι η κόκκινη ομάδα στο Survivor All Star μετά και την πρόσφατη υποψηφιότητα της Ελένης Χαμπέρη αλλά και τις αναφορές για σκοπιμότητα. Την Ελευθερία Ελευθερίου φαίνεται να στοχοποίησε ο Νίκος Μπάρτζης και ο Στάθης Σχίζας μόνο που δεν πιάστηκε στα... χέρια με τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star το βράδυ του Σαββάτου η Ελευθερία Ελευθερίου αναφέρθηκε στον νικητή του περσινού Survivor, Στάθη Σχίζα. «Δεν μας έφταναν όλα, προέκυψαν και άλλα χειρότερα. Ο Στάθης αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει κάτι πάρα πολύ άσχημο», υπογράμμισε, αρχικά, ο Σπύρος Μαρτίκας.

Αμέσως μετά, μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star, ο Στάθης Σχίζας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εκεί που ήταν μια χαρά η ψυχολογία μου, ζούσα το παιχνίδι, ξαφνικά έρχεται η Ελευθερία και μου δίνει ένα "χαστούκι" και μου την ρίχνει στα πατώματα. Με κάποια λεγόμενα που μου είπε. "Στάθη, σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι" μου το ξεκίνησε. Την ρώτησα περί τίνος πρόκειται, μου είπε αυτό που μου είπε και της λέω "για ποιο λόγο μου το λες τώρα αυτό;". Μου λέει, λοιπόν, "μετά τα τελευταία γεγονότα που έγιναν και συζητήσαμε τον τον αγώνα, με τις διαφωνίες που είχαμε, δεν μπορώ να σε προστατεύω και να σε έχω ευτυχισμένο και χαρούμενο". Οπότε της λέω, "θέλεις να με διαλύσεις ψυχολογικά" και για αυτό το λέει».

«Αυτό που μου έκανε η Ελευθερίου πραγματικά δεν το περίμενα, ειδικά από αυτήν! Έχω αναγουλιάσει από την κακία του κόσμου. Αυτό ήταν κακία, δεν ήταν πονηριά. Ήταν κακία» τόνισε ακόμα, σε έντονο ύφος, ο Στάθης Σχίζας στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη στην παραλία των Διασήμων.

Η Ελευθερία Ελευθερίου, μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star, ανέφερε: «Αν ο Στάθης θέλει να το αναφέρει, αυτό είναι διαφορετικό. Όταν λέω εγώ κάτι σε έναν άλλον προσωπικά, όμως, δεν θέλω να το αναφέρω. Απλά θέλω να αναφερθώ στο ότι μπήκα μέσα και του έφτιαξα την ψυχολογία. Δεν μπορώ να καταλάβω τώρα γιατί ο Στάθης το κάνει αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει κολλήσει με τον Μπάρτζη και έχει ακολουθήσει όλο αυτό το παιχνίδι μιας άσχημης στρατηγικής λασπώνοντας όλους εμάς με ψευδή στοιχεία και λόγια χωρίς να σέβονται ότι κάποοι από εμάς έχουν οικογένεια έξω. Εκθέτει τις ζωές μας, το τονίζω για άλλη μια φορά, πάνω σε ψευδή λόγια. Σε μένα, Στάθη;».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: «Ντρέπομαι για εσένα κύριε Σπύρο» - Ο άγριος καβγάς στο συμβούλιο

Ξαφνική οικειοθελής αποχώρηση από το Survivor All Star

Survivor All Star: Ξέσπασε σε κλάματα η Ελένη Χαμπέρη - «Όλο αυτό είναι σχέδιο για να φύγω»