GOSSIP

Γιάννης Βαρδής: «Δεν έχω αλλάξει τίποτα από τον πατέρα μου στο σπίτι και το στούντιο»

Γιάννης Βαρδής: «Δεν έχω αλλάξει τίποτα από τον πατέρα μου στο σπίτι και το στούντιο»

Συγκινεί ο Γιάννης Βαρδής με όσα λέει για τον πατέρα του τον αείμνηστο τραγουδοποιό Αντώνη Βαρδή 

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε ο Γιάννης Βαρδής μιλώντας μεταξύ άλλων και για τον πατέρα του, τον σπουδαίο τραγουδοποιό Αντώνη Βαρδή.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Γιάννης Βαρδής αποκάλυψε μεταξύ άλλων οτι δεν έχει αλλάξει τίποτα στο σπίτι και στο στούντιο ηχογραφήσεων του πατέρα του.

«Η πρώτη ανάμνηση από τον πατέρα μου ήταν πάντα μουσική. Είτε ένα σφύριγμα είτε μια μελωδία. Ήταν ένας άνθρωπος που έκανε πάρα πολλές πλάκες, μπορεί να έπαιρνε τηλέφωνα σε διάφορες εταιρίες και να άλλαζε τα ονόματα, να μην έλεγε ότι είναι ο ίδιος αλλά κάποιος άλλος καλλιτέχνης για να τον δώσουν πιο γρήγορα. Οι διευθυντές των εταιριών το ήξεραν αυτό», είπε ο Γιάννης Βαρδής.

«Ήταν τόσο αστείρευτο το ταλέντο του που μπορούσε οποιαδήποτε στιγμή να γράψει μια μελωδία πάνω σε ένα πακέτο τσιγάρα ή έναν τηλεφωνητή», ανέφερε για τον πατέρα του ο τραγουδιστής.

«Πιο πολύ από τον πατέρα μου νομίζω ότι μου λείπει η παρέα. Δεν έχω αλλάξει τίποτα από το σπίτι, από το στούντιο. Το κουτί, το πακέτο με τα τσιγάρα του, το μπουφάν του, τα ρούχα του είναι πράγματα τα οποία δεν μπορώ να τα ξεχάσω», αποκάλυψε ο Γιάννης Βαρδής.

Διαβάστε επίσης:

Η «Αλίκη» από τη «Βέρα στο δεξί» γνώρισε τον έρωτα της ζωής της σε ένα ταξίδι με την Κλέλια Ρένεση

Αποκλειστικό: Μπαμπάς έγινε ο Σάκης Αρσενίου!

Μπέττυ Μαγγίρα: Η ερωτική εξομολόγηση στον Δημήτρη Μάζη - «Τότε που ήμασταν στα «ντουζένια» μας»