GOSSIP

Survivor all Star: Νέος έρωτας στο παιχνίδι - Χώρισαν Πρίαμος με Ελευθερίου

Γιώργος Λιανός
Glomex

Νέος έρωτας στο Survivor all Star με την παραγωγή του παιχνιδιού να τον αποκαλύπτει στα επόμενα επεισόδια 

Νέος έρωτας υπάρχει στο Survivor all Star. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha, δύο παίκτες έχουν έρθει αρκετά κοντά και έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους μία ωραία σχέση, με την παραγωγή όμως του ριάλιτι να μην έχει «κάψει» το ζευγάρι στα μέχρι τώρα επεισόδια.

Στο μεταξύ, η σχέση που είχε η Ελευθερία Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο φαίνεται να έχει τελειώσει οριστικά και οι δυο τους δεν μιλάνε καν στο Survivor all Star, παρά το γεγονός ότι είναι και στην ίδια ομάδα.

Survivor all Star: Τι είπε ο Νίκος Γιάννης για την Ελευθερία Ελευθερίου

Την άποψή του ότι πίσω από την στάση της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star κρύβεται ο Μάριος Πρίαμος εξέφρασε ο Νίκος Γιάννης.

«Είμαι κάπου στη μέση. Η Ελευθερία έκανε πολλά ατοπήματα μέσα στο παιχνίδι. Την κυριεύει το συναίσθημα και αυτές όλες είναι κινήσεις πανικού που κάνει. Δε νομίζω ότι όλα αυτά τα σκέφτεται μόνη της και είμαι σίγουρος ότι πίσω από όλα κρύβεται ο Μάριος. Είναι ένα άτομο που ξέρει να την κουμαντάρει, τους έζησα και πριν από το παιχνίδι. Ήταν λίγο καιρό μαζί, γνωρίζονταν πολλά χρόνια», ανέφερε ο Νίκος Γιάννης.

«Η Ελευθερία, προσπαθώντας να φτιάξει λίγο την εικόνα της μέσα στο παιχνίδι, αποκαλύπτει τι ισχύει από πίσω, να πει την αλήθεια της. Μόνη της δεν θα μπορούσε να πάει και να κάνει κάτι κακό», πρόσθεσε.

«Δεν έχουμε δει αν τα έχουν ξαναβρεί σαν ζευγάρι και αυτό είναι που δεν μου αρέσει. Δεν είναι αντρίκιο για μένα. Εφόσον μιλάς ξανά με την Ελευθερία, γιατί είσαι άλλος μπροστά στην κάμερα; Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος της Ελευθερίας. Γιατί να πεις ότι μίλησες με την Αλεξάνδρα, ενώ δεν το έχεις κάνει;», κατέληξε στο τέλος.