GOSSIP

Νότης Σφακιάνακης: Ένα βήμα πριν την επιστροφή σε πίστα της Θεσσαλονίκης

Νότης Σφακιανάκης

Πρόταση στον Νότη Σφακιανάκη να εμφανιστεί σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης με ένα σχήμα που εκείνος θα επιλέξει για να δημιουργήσει.

Ο Νότης Σφακιανάκης βρίσκεται ένα βήμα προτού επιστρέψει στις πίστες, αφού έχει δεχθεί πρόταση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό στον ΑΝΤ1, ο Νότης Σφακιανάκης ενώ είναι απομονωμένος στο σπίτι του αλλά έχει δεχθεί πρόταση να γυρίσει στη νύχτα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση που έχει γίνει στον Νότη Σφακιανάκη είναι να εμφανιστεί σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης με ένα σχήμα που εκείνος θα επιλέξει για να δημιουργήσει. Όλα δείχνουν, μάλιστα, ότι ο Νότης Σφακιανάκης είναι πολύ κοντά στο να δεχθεί την πρόταση.

Βγαίνει βιβλίο για τον Νότη Σφακιανάκη;

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχουν πληροφορίες ότι θα βγει βιβλίο για τον Νότη Σφακιανάκη. Άνθρωποι, που ήταν πολύ κοντά του το διάστημα που μεσουρανούσε, άνθρωποι που ήταν στα πρώτα τραπέζια στα μαγαζιά που εμφανιζόταν, σκέφτονται να γράψουν ένα βιβλίο με προσωπικές τους ιστορίες ώστε να του το κάνουν δώρο. Κι αυτό γιατί θέλουν να τον παρακινήσουν να επιστρέψει στη νύχτα.

«Με τα παιδιά που έχουν το φαν κλαμπ του Νότη Σφακιανάκη είχαμε πει να γράψουμε ένα λεύκωμα, όλοι με τις αναμνήσεις μας, από αυτά που περάσαμε, για να το έχουμε ως ενθύμιο και να του το δώσουμε», ανέφερε στην εκπομπή Πρωινό ένας επιχειρηματίας και θαυμαστής του Νότη Σφακιανάκη.