GOSSIP

Σακίρα: Μετακομίζει στο Μαϊάμι - «Φουντώνουν» οι φήμες για νέο έρωτα

Σακίρα: Μετακομίζει στο Μαϊάμι - «Φουντώνουν» οι φήμες για νέο έρωτα
H Σακίρα.
AP

Η Σακίρα, μετά τον χωρισμό από τον Ζεράρ Πικέ, η Σακίρα ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια νέα ζωή μακριά από τη Βαρκελώνη.

Η Σακίρα αλλάζει σελίδα στη ζωή της ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Μαϊάμι με τα παιδιά της κατά τα μέσα Απριλίου. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Marca ο λόγος για τη μετακόμισή της, ίσως να μην είναι μόνο ότι θέλει να φτιάξει εκ νέου τη ζωή της σε ένα μέρος μακριά από τον ποδοσφαιριστή, αλλά και ένας άνδρας που έχει εμφανιστεί στη ζωή της.

Βέβαια, δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα του άνδρα, παρά μόνο ότι ζει στις ΗΠΑ και βγαίνει με την τραγουδίστρια τους τελευταίους 4 μήνες.

Μάλιστα, λέγεται πως το Μαϊάμι είναι το μέρος, όπου γνωρίστηκαν. Έτσι, δικαιολογούνται και τα συχνά ταξίδια που κάνει σε αυτόν τον προορισμό η Σακίρα το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με το «Telecinco», οι φήμες που θέλουν την τραγουδίστρια να ζει έναν νέο έρωτα είναι έντονες. «Είναι ένα μυστικό ειδύλλιο θα δει το φως της δημοσιότητας σύντομα», αναφέρει δημοσίευμα.

Αυτό ίσως να σημαίνει και την οριστική «λήξη» της ιστορίας της Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ, αφού και οι δύο πλέον έχουν προχωρήσει στην προσωπική τους ζωή. Άλλωστε, ο ποδοσφαιριστής ζει εδώ και μήνες τον έρωτά του με την Κλάρα Κία, χωρίς να τον απασχολούν τα δημοσιεύματα γύρω από τον χωρισμό του με την Κολομβιανή σταρ.

Σχετικές ειδήσεις

Σακίρα: Φήμες ότι ξεπέρασε τον Πικέ και ξαναβρήκε τον έρωτα

Πικέ: Νέες αποκαλύψεις για την σχέση του - Προτιμάει την Κλάρα Κία επειδή δεν είναι... μονογαμική

Σακίρα: Επειγόντως σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης η μητέρα της - Τι θα γίνει με τη μετακόμιση στις ΗΠΑ