GOSSIP

Μιμή Ντενίση για τη διάρρηξη στο εξοχικό της: «Δεν είναι τόσο σημαντικές οι υλικές ζημιές»

Μιμή Ντενίση για τη διάρρηξη στο εξοχικό της: «Δεν είναι τόσο σημαντικές οι υλικές ζημιές»
Instagram

Η Μιμή Ντενίση ταράχτηκε τις τελευταίες μέρες όταν πληροφορήθηκε ότι το εξοχικό της στο Θεολόγο είχε βανδαλιστεί από κλέφτες που άνοιξαν το σπίτι και πήραν ό,τι είχε και δεν είχε.

Θύμα ληστείας είχε πέσει πρόσφατα η Μιμή Ντενίση καθώς διαρρήκτες μπήκαν στο εξοχικό της στον Θεολόγο, με την ηθοποιό να είναι πολύ ταραγμένη.

Όπως είχε αποκαλύψει, το σπίτι της είχε βανδαλιστεί από τους κλέφτες, ενώ πολλά προσωπικά της αντικείμενα έλειπαν.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που έφεραν το θέμα στη δημοσιότητα, καθώς και τις αστυνομικές αρχές, που έσπευσαν στο σημείο.

«Ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους, τα κανάλια και τα σαΐτ που στάθηκαν για άλλη μια φορά πλάι μου. Δεν είναι τόσο σημαντικές οι υλικές ζημιές, είναι η αγριότητα να βρίσκεις παραβιασμένο τον χώρο σου! Δεν έχω παράπονο από την αστυνομία που ήρθε αμέσως, αλλά… η δύναμη που έχουν για όλο τον δήμο ασήμαντη!! Οι κλοπές ατέλειωτες. Γι' αυτό μίλησα στα κανάλια για όλους μας. Πώς θα προστατευτεί ο πολίτης; Η αλλαγή στο Πεδίον του Άρεος έγινε από την επιμονή όλων μας και τώρα είναι παράδεισος. Τα ίδια λοιπόν, κι εδώ. Ελπίζω να ηρεμήσουμε και να περάσουμε στιγμές σαν κι αυτή της περσινής φωτό μου. Καλή Ανάσταση κι ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης κι ανησυχίας από γνωστούς κι αγνώστους».

Δείτε τη δημοσίευσή της:

Διαβάστε επίσης:

Μιμή Ντενίση: Tο δημόσιο «ευχαριστώ» και η αγανάκτηση

Μιμή Ντενίση: «Ήταν τόσο άσχημο» - Τι λέει για τη διάρρηξη στο εξοχικό της