GOSSIP

Τζάστιν Μπίμπερ: Πώς είναι το πρόσωπό του 9 μήνες μετά τη διάγνωση με σπάνιο σύνδρομο

Τζάστιν Μπίμπερ: Πώς είναι το πρόσωπό του 9 μήνες μετά τη διάγνωση με σπάνιο σύνδρομο
Ο Τζάστιν Μπίμπερ.
AP

Ο Τζάστιν Μπίμπερ δεν μπορούσε ν' ανοιγοκλείσει τα μάτια του ή να χαμογελάσει από τη μία πλευρά του προσώπου του πέρυσι, αφού μία ιογενή λοίμωξη του περέλυσε μερικώς το πρόσωπο.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ στα 29 του χρόνια βρίσκεται αντιμέτωπος με μία απόφαση ζωής και οι θαυμαστές του περιμένουν με αγωνία την απόφασή του, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

«Ο Justin δεν αισθάνεται καλά με τον κόσμο εδώ και αρκετό καιρό και η φήμη του τον βαραίνει πολύ. Ακόμα και ο ψυχολόγος του λέει ότι αν αυτό που κάνει τον κάνει δυστυχισμένο, θα πρέπει να πάρει τη δύσκολη απόφαση να το αφήσει στην άκρη», αποκάλυψε φίλος του τον περασμένο μήνα.

Όπως ανέφερε το RadarOnline.com, το παιδί – φαινόμενο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας είναι έτοιμο να πάρει τα 200 εκατομμύρια δολάρια από την πώληση του μουσικού του καταλόγου και να βγει στη σύνταξη μαζί με τη σύζυγό του, Hailey Bieber.

Ο ίδιος πρόσφατα ανέβασε ένα Instagram story και έδειξε στους φανς του πώς είναι το πρόσωπό του, εννέα μήνες μετά την παράλυση και τη διάγνωσή του με σύνδρομο Ramsay Hunt.

Ο τραγουδιστής αρχικά φαινόταν να κάνει κινήσεις με τα μάτια του και έπειτα χαμογέλασε στους εκατομμύρια followers του.