GOSSIP

Ελένη Τσολάκη: «Εάν ένα κανάλι θέλει να σε κρατήσει...» - Το σχόλιο της παρουσιάστριας

Ελένη Τσολάκη: «Εάν ένα κανάλι θέλει να σε κρατήσει...» - Το σχόλιο της παρουσιάστριας
Glomex

Η Ελένη Τσολάκη δεν έχει ακόμη ανανεώσει το συμβόλαιό της με το ΟΡΕΝ.

Ένα σχόλιο «αίνιγμα» έκανε σήμερα (7/5) στην εκπομπή της η Ελένη Τσολάκη με αφορμή τους υποψηφίους για την παρουσίαση του «5Χ5» και τα συμβόλαια των παρουσιαστών με τα κανάλια.

Η παρουσιάστρια, η οποία δεν έχει ακόμη ανανεώσει το συμβόλαιό της με το ΟΡΕΝ, δεχόμενη προτάσεις εντός και εκτός του εν λόγω τηλεοπτικού σταθμού, ανέφερε πως δεν είναι το οικονομικό το βασικό θέμα για σύναψη συμφωνίας με έναν σταθμό.

«Το οικονομικό κομμάτι δεν έχει να κάνει. Πίστεψέ με, τα οικονομικά των σταθμών, επειδή λίγο-πολύ τα ξέρουμε εσωτερικά, ξέρουμε πού μπορεί να πάει ένα συμβόλαιο από άποψη χρημάτων. Ξέρουμε ποιο είναι το ταβάνι σε κάθε σταθμό», είπε η Ελένη Τσολάκη.

Παράλληλα, τόνισε ότι «εάν μία διοίκηση θέλει να κρατήσει έναν άνθρωπο, το σκέφτεται ή αμφιταλαντεύεται και διαβάσει ότι κάποιο άλλο κανάλι τον θέλει διακαώς, μπορεί να του κάνει μία πιο ενισχυμένη πρόταση».

«Πολλές φορές κάτι που γράφεται μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να το ξέρει ο άνθρωπος για τον οποίο γράφεται ως μοχλός πίεσης για άτομα ή προτάσεις ή κανάλια ή διοικήσεις που θέλουν να τον κρατήσουν. Δεν ξέρω αν ισχύει στην περίπτωση του Μάρκου, μιλάω γενικά», ανέφερε.