GOSSIP

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δεν φέρεσαι έτσι σε μια φίλη σου, έχουν συμβεί πολλά»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δεν φέρεσαι έτσι σε μια φίλη σου, έχουν συμβεί πολλά»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε για τη σχέση της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, οι δυο παίκτριες του «Survivor» δεν μιλάνε καθόλου πια.

«Δεν μιλάμε καθόλου με τη Βρισηίδα. Αν τη δω κάπου, φυσικά και θα τη χαιρετήσω. Θέλω να είναι καλά, την κρατάω μέσα μου με πάρα πολλή αγάπη. Της εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή της, πραγματικά. Με τη Βρισηίδα ούτε θέλω να έχουμε σχέσεις, ούτε δεν θέλω».

Στη συνέχεια, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είπε: «Όταν χτυπάς την πόρτα σε κάποιον για να μιλήσετε κι εκείνος δεν στην ανοίγει, κι όταν βγαίνει έξω και μιλάει με χαρακτηρισμούς για το όνομά σου, καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν είναι ωραίο».

Η φιλία που είχαν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Βρισηίδα Ανδριώτου αποτελεί πλέον παρελθόν, μετά από τα όσα είπε η πρώτη για τον σύντροφο της δεύτερης, Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor All Star.

Σε δηλώσεις που έκανε η Βρισηίδα Ανδριώτου στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» στα μέσα Μαρτίου, αναφέρθηκε στην πρώην πλέον φίλη της, λέγοντας: «Προφανώς και στεναχωρήθηκα. Δεν φέρεσαι έτσι σε μια φίλη σου. Είναι πολλά πράγματα που έχουν συμβεί, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ στις κάμερες γι’ αυτό το θέμα».

Από τη δική της πλευρά, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε πει τότε: «Δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου σε αυτό το θέμα. Έχω πει κιόλας ότι θα ήταν σωστό να μιλήσουμε, αλλά αν δεν θέλει η κοπέλα, δεν θα κάτσω να την παρακαλέσω. Εγώ έχω κάνει την κίνηση. Αν δεν, να είναι καλά, καλή επιτυχία στη ζωή της. Εγώ την κρατάω μέσα μου με αγάπη».

Σχετικές ειδήσεις

Ευρυδίκη: «Έχει χρειαστεί να πληρώσω από την τσέπη μου μουσικούς, δεν έκανα πίσω»

Στα backstage της φωτογράφισης για τη νέα θεατρική παράσταση της Δήμητρας Παπαδοπούλου

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τα δάκρυα και η γυναίκα που τη δυσκόλεψε