GOSSIP

Έλλη Κοκκίνου: Το 2008 μου έγινε πρόταση να πάω στην Eurovision αλλά ήμουν έγκυος

Έλλη Κοκκίνου: Το 2008 μου έγινε πρόταση να πάω στην Eurovision αλλά ήμουν έγκυος
Glomex

Έλλη Κοκκίνου: Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας για την παραλίγο συμμετοχή της στον διαγωνισμό της Eurovision 

Στην Eurovision αναφέρθηκε η Έλλη Κοκκίνου σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Πρωινό» και στην παραλίγο συμμετοχή της στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια είπε ότι το 2008, χρονιά κατά την οποία την Ελλάδα εκπροσώπησε η Καλομοίρα, έχει δεχθεί πρόταση από την ΕΡΤ για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό τραγουδιού, ωστόσο την απέρριψε καθώς ήταν έγκυος στον γιο της.

«Το 2008 μου έγινε η πρόταση από τον Τζώνη Καλημέρη να πάμε όλη η ομάδα με τον Φωκά Ευαγγελινό και να μου έγραφε το τραγούδι ο Φοίβος. Ήμουν όμως, στις αρχές της εγκυμοσύνης μου κι είδα την Καλομοίρα στη Eurovision, ενώ ήμουν με τον Αλέξανδρο 2 ημερών στο μαιευτήριο. Τότε είχα άλλο σκοπό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Έλλη Κοκκίνου δέχθηκε ερώτηση και για την προσωπική της ζωή απαντώντας, «Είτε είμαι μόνη μου, είτε δεν είμαι μόνη μου, έχω αποφασίσει να μην κάνω κουβέντα για αυτό. Μια σιγή ιχθύος έχω αποφασίσει να τηρώ τα τελευταία χρόνια».

Ο δημοσιογράφος πάντως επέμεινε ρωτώντας την: «Ο σύντροφός σου σε βγάζει μόνο για ψητά μανιτάρια, γιατί δεν τρως κρέας, με την Έλλη Κοκκίνου να απαντά «Ποιος σύντροφός μου;».