GOSSIP

Ζεράρ Πικέ: Πασίγνωστο μοντέλο «καίει» με τις αποκαλύψεις του τον ποδοσφαιριστή

Ζεράρ Πικέ: Πασίγνωστο μοντέλο «καίει» με τις αποκαλύψεις του τον ποδοσφαιριστή
AP / Manu Fernandez

«Ήταν με τη Σακίρα και μου έστελνε πρόστυχα μηνύματα», είπε για τον Ζεράρ Πικέ

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις γύρω από τον χωρισμό του Ζεράρ Πικέ με τη Σακίρα.

Συνεχώς έρχονται στο φως τις δημοσιότητας λεπτομέρειες για την προσωπική τους ζωή πριν ανακοινώσουν το διαζύγιό τους και ανάβουν «φωτιές» στον ποδοσφαιριστή, που προσπαθεί να ζήσει τον έρωτά του με την Κλάρα Κία.

Αυτή τη φορά λοιπόν, το μοντέλο από τη Βραζιλία, Σούζι Κορτέζ, γνωστή και ως «Miss Bum Bum», αποκάλυψε ότι ο Πικέ συμμετείχε σε «πικάντικες» συζητήσεις μαζί της, ενώ ήταν ακόμα σε σχέση με τη Σακίρα.

Όπως γράφει η «Marca», αυτό δείχνει ότι ο παλαίμαχος άσος της Μπαρτσελόνα είχε απατήσει τη διάσημη τραγουδίστρια πολλές φορές, όχι μόνο με τη Κλάρα Κία.

«Ήμουν φίλη με τον πρώην πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, τον Σάντρο Ροσέλ. Όταν ο Πικέ το έμαθε, ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου μου και μου έστειλε μήνυμα. Αργότερα, όταν επέστρεψα στη Βραζιλία, με ρώτησε ανάρμοστα πράγματα για τα οπίσθιά μου», είπε το μοντέλο κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης.

«Από σεβασμό προς τη Σακίρα, επέλεξα να μην μιλήσω γι’ αυτό το θέμα. Μου είχε στείλει και φωτογραφίες, αν και απέφυγα να τις δω. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να μου προσφέρει ένα ιδιωτικό τζετ για τις ανάγκες ενός ταξιδιού μου. Πιστεύω ότι τέτοιες ενέργειες δείχνουν ασέβεια και η Σακίρα δεν το άξιζε αυτό», πρόσθεσε.

«Πιάστηκαν στα χέρια»

Ο αδερφός της Σακίρα, Τονίνο Μεμπάρακ, και ο Ζεράρ Πικές φέρονται να πιάστηκαν στα χέρια.

Ο καβγάς τους φέρεται να ξεκίνησε με αφορμή τη διαμάχη του με την τραγουδίστρια για τη φροντίδα του Μίλαν και του Σάσα. Η κόντρα είχε ως αποτέλεσμα να μπει στη μέση ο Τονίνο για να υπερασπιστεί την αδερφή του.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, όταν ο Ζεράρ Πικέ ζήτησε να έχει τα παιδιά τους για 10 συνεχόμενες ημέρες. Η Σακίρα τότε του εξήγησε πως έχει το δικαίωμα να περνά μαζί τους μόνο 10 ημέρες τον μήνα. Κάτι που έβγαλε εκτός εαυτού τον Ζεράρ Πικέ.

Όταν είδε τι συνέβη ο αδερφός της Σακίρα, ήρθε αντιμέτωπος με τον πρώην κουνιάδο του. Η άφιξη του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα δεν ήταν αρμονική. Σε ρεπορτάζ της εκπομπής La Mesa Caliente, στο Telemundo, έγινε αναφορά στον καβγά. Σημείωσαν μάλιστα πως ο αδερφός της Σακίρα πιάστηκε στα χέρια με τον Ζερά Πικέ.

«Η Σακίρα είχε έναν έντονο καβγά με τον Ζεράρ Πικέ. Έγινε τόσο βίαιος που ο Τονίνο χρειάστηκε να παρέμβει για να υπερασπιστεί την αδερφή του. Σύμφωνα με τις φήμες, έπρεπε να επέμβει η αστυνομία για να τους σταματήσει» σχολίασε η Ισπανίδα δημοσιογράφος Veronica Bastos.

Μέχρι στιγμής, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει σχολιάσει τα δημοσιεύματα. Οι μόνες φωτογραφίες του Ζεράρ Πικέ από την επίσκεψή του στο Μαϊάμι είναι από θαυμαστές του που τον αναγνώρισαν στον δρόμο. Οι κάμερες κατέγραψαν τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα σε εστιατόριο στο South Beach με τα παιδιά του.

Διαβάστε επίσης:

Ζεράρ Πικέ: Βραδιά «οργίων» για τη σύντροφό του - Πιάστηκε μεθυσμένη σε πολύ άσχημη κατάσταση

Viral βίντεο - Σακίρα: H μαμά του Πικέ φέρεται άσεμνα στους γονείς της τραγουδίστριας

Σακίρα - Πικέ: Έπεσε ξύλο στη συνάντησή τους στο Μαϊάμι - Κλήθηκε η αστυνομία