GOSSIP

Μάριον Μιχελιδάκη: Απαντά στα «καρφιά» της Κατερίνας Καινούργιου - «Είμαστε μία πολύ δεμένη ομάδα»

Μάριον Μιχελιδάκη: Απαντά στα «καρφιά» της Κατερίνας Καινούργιου - «Είμαστε μία πολύ δεμένη ομάδα»

Τι είπε η Μάριον Μιχελιδάκη για τους συνεργάτες της 

Οι συντελεστές της εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον Μιχελιδάκη μίλησαν στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» και απάντησαν στα «καρφιά» της Κατερίνας Καινούργιου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κατερίνα Καινούργιου είπε στον αέρα της εκπομπής της πως της φαίνονται φοβισμένοι οι συνεργάτες της Μάριον Μιχελιδάκη. Η κάμερα του «MEGA» συνάντησε την παρουσιάστρια και τους συντελεστές της εκπομπής, οι οποίοι θέλησαν να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.

«Δεν νιώθω φοβισμένη. Ίσως να φαίνομαι διαφορετική απ’ ότι έχω υπάρξει σε άλλες εκπομπές, γιατί είναι άλλο το είδος της εκπομπής. Δεν γίνεται να είμαι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, ενώ η εκπομπή απαιτεί κάτι άλλο», είπε η Τζώρτζια Γεωργίου.

«Έτσι είπε; Φοβισμένο με βλέπεις;», ήταν η αρχική απάντηση του Κωνσταντίνου Ντάφλου, ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει φοβηθεί σε άλλες εκπομπές παρά στο «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον».

Ο Φοίβος Παπαδάκης διέψευσε τους ισχυρισμούς της Κατερίνας Καινούργιου: «Υπάρχουν μέρες που είμαστε πιο μαζεμένοι, μέρες που είμαστε πιο χαρούμενοι κι αυτό βγαίνει προς τα έξω», δήλωσε.

«Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με τη Μάριον, διότι βγαίνει μία εικόνα προς τα έξω που δεν ισχύει», τόνισε.

Τέλος, η Μάριον Μιχελιδάκη δεν θέλησε να σχολιάσει τα «καρφιά» της Κατερίνας Καινούργιου.

«Δεν έχω να απαντήσω κάτι, είμαστε όλοι καλά. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Είμαστε μία πολύ δεμένη ομάδα», είπε.