GOSSIP

Συγκινεί η Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ανακαλύπτω τη δύναμη μου και βαδίζω σε μονοπάτια αποκαλυπτικά»

Συγκινεί η Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ανακαλύπτω τη δύναμη μου και βαδίζω σε μονοπάτια αποκαλυπτικά»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη εξομολογείται την αλλαγή που είδε στον εαυτό της και τη δύναμη που βρήκε και αντιμετωπίζει πλέον τις δυσκολίες της ζωής

Η Κατερίνα Παπουτσάκη προχώρησε σε μια εξομολόγηση για τον εαυτό της και για τις δυσκολίες που πέρασε και κατάφερε να ξεπεράσει.

Η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το πόσο συγκινημένη είναι που μπόρεσε να αγαπήσει περισσότερο τον εαυτό της, να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της ζωής και να διώξει από τη ζωή της την τοξικότητα.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη:

«BREATHWORK

Έχω τη βαθιά ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου , γιατί όταν κάποιος νιώθει ότι ευεργετείται , χρειάζεται να το μοιράζεται. Δεν θα πω πολλά .

Θα πω μόνο , ότι σε μια ζόρικη φάση στη ζωή μου, και με μοναδικό εργαλείο την ΑΝΑΣΑ μου, ανακαλύπτω τη δύναμη μου και βαδίζω σε μονοπάτια αποκαλυπτικά , μαθαίνοντας να αγαπάω περισσότερο την Κατερινα, να μην ταυτίζομαι συναισθηματικά με ανθρώπους και καταστάσεις που δημιουργούν τοξικά συναισθήματα , αλλά και να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες με ψυχραιμία και ΑΓΑΠΗ

Και πόσο τυχερή και συγκινημένη μπορεί να είμαι , που σε αυτό το ταξίδι στο ΦΩΣ ,με καθοδηγεί η αγαπημένη μου φίλη @thomaisandroutsou .Απέραντη ευγνωμοσύνη και τεράστια αγκαλιά ?

ΥΓ: στη φωτο, με τα ματάκια πρησμένα από το κλάμα και μούρη ξαλαφρωμένη , αμεσως μετά τη θεραπεία

ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ παιδιά !!!!!!! και … αλήθεια …..όλα θα πάνε καλά»