GOSSIP

Το νέο κομμάτι της Φουρέιρα με την Amita Motion έγινε trend και μοιράζει θετική ενέργεια στο TikTok

Ελένη Φουρέιρα

Όσοι παρακολουθούν την πορεία της Ελένης Φουρέιρα και κάθε φορά ανυπομονούν για την επόμενη κυκλοφορία της, γνωρίζουν καλά πως είναι μία τραγουδίστρια που μόνο με την παρουσία και τη φωνή της, δίνει σε καθετί ένα αισιόδοξο και θετικό πρόσημο

Η δημοφιλής τραγουδίστρια που εδώ και μία δεκαετία βρίσκεται στην κορυφή ως η βασίλισσα της pop, όχι μόνο ανακοίνωσε τη μεγάλη καλοκαιρινή της περιοδεία, αλλά μοιράστηκε και με τους φαν της ένα σύντομο απόσπασμα στο TikTok από το νέο της τραγούδι, που κυκλοφορεί από την Panik Records. Όπως ήταν επόμενο, το κομμάτι έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες, «πλημμυρίζοντας» τις οθόνες μας με αστείρευτη θετική ενέργεια.

Εμπνευσμένο από την καμπάνια Free Your Emotion της Amita Motion, το «Ό,τι πεις» είναι αποτέλεσμα μίας μοναδικής συνεργασίας μεταξύ της pop star και του αγαπημένου μας χυμού, ένα μελωδικό κίνητρο το οποίο σκοπό έχει να παρακινήσει τους νέους να «αγκαλιάσουν» και να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, με έναν πιο δημιουργικό και διασκεδαστικό τρόπο.

«Ό,τι πεις» για την αγάπη ή για τη λύπη γίνεται θετική ενέργεια

Όσοι παρακολουθούν την πορεία της Ελένης Φουρέιρα και κάθε φορά ανυπομονούν για την επόμενη κυκλοφορία της, γνωρίζουν καλά πως είναι μία τραγουδίστρια που μόνο με την παρουσία και τη φωνή της, δίνει σε καθετί ένα αισιόδοξο και θετικό πρόσημο. Μάλιστα, κάτι τέτοιο επιχειρεί να κάνει και μέσα από την κυκλοφορία δύο σύντομων teaser του νέου κομματιού «Ό,τι πεις», που δημιούργησε με την Amita Motion.

Πιο αναλυτικά, το νέο τραγούδι κυκλοφορεί στο TikTok σε δύο αποσπάσματα με δύο διαφορετικές εκτελέσεις, ενώ η κάθε μία από αυτές είναι βασισμένη σε ένα από τα βασικά συναισθήματα που εκπροσωπεί η καμπάνια Free your Emotion. Πρόκειται για την αγάπη και τη λύπη, όπου στην πρώτη περίπτωση, το κομμάτι είναι χορευτικό και έχει δυναμικό ρυθμό, ενώ αντίστοιχα στη δεύτερη, αποκτά στοιχεία σύγχρονης μπαλάντας, γίνεται πιο μελωδικό, προσωπικό και τρυφερό.

«Ό,τι πεις, ξέρεις θα το κάνω εγώ για σένα μόνο. Κι ό,τι ζεις, θα σου μοιάζει μαγικό». Κάπως έτσι, με μία ακαταμάχητη αισιοδοξία, η Ελένη Φουρέιρα μαζί με την Amita Motion δίνουν την ευκαιρία στο νεανικό κοινο του TikTok και όχι μόνο, να αποφασίσει με ποιο από αυτά θα εκφράσει και θα απελευθερώσει τα συναισθήματά του, όποια και αν είναι αυτά, θετικά ή αρνητικά, ώστε να τα μετατρέψει σε κάτι θετικό, πρωτότυπο και δημιουργικό.

Άλλωστε, αυτός δεν ήταν πάντα ο σκοπός της μουσικής; Μέσα από τους στίχους και τις μελωδίες που έχουν δημιουργήσει κάποιοι άλλοι, να βρίσκουμε μικρά κομμάτια του εαυτού μας, δικές μας ιστορίες και βιώματα, συναισθήματα βαθιά κρυμμένα τα οποία ψάχνουν τρόπο να εκδηλωθούν, να βγουν προς τα έξω και να γίνουν τα κίνητρα που θα εμπνεύσουν κι άλλους ανθρώπους να εκφραστούν ελεύθερα!

Αν θέλουμε, λοιπόν, να απελευθερώσουμε τα συναισθήματά μας και να γίνουμε μέρος ενός δημοφιλούς TikTok trend που μοιράζει θετική ενέργεια, αρκεί να χορέψουμε στους ρυθμούς του νέου τραγουδιού της Ελένης Φουρέιρα, «Ό,τι πεις», δίνοντας μελωδία στα συναισθήματά μας.

Σε κάθε περίπτωση, το τραγούδι θα έχουμε τη δυνατότητα να το απολαύσουμε ολοκληρωμένο για πρώτη φορά στη φετινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας της Amita Motion, την απόλυτη μουσική εμπειρία που για μία ακόμη χρονιά θα μας μεταδώσει τα πιο αισιόδοξα vibes!