GOSSIP

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Ο στρεπτόκοκκος με έχει χτυπήσει πολύ στο λαιμό και τα αυτιά»

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Ο στρεπτόκοκκος με έχει χτυπήσει πολύ στο λαιμό και τα αυτιά»

«Αλλά το πιο δύσκολο που κάνω τώρα είναι να σας μιλάω, γιατί ο στρεπτόκοκκος με έχει χτυπήσει πολύ στο λαιμό και τα αυτιά. Το ότι φοράω τα ακουστικά τώρα μου είναι πολύ επίπονο», είπε μεταξύ άλλων ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας χθες, 13 Ιουνίου 2023 γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instragram πως βγήκε θετικός στον στρεπτόκοκκο.

«Ανακοίνωση: Είμαι θετικός στον στρεπτόκοκκο. Αν ανταλλάξαμε φιλιά, αγκαλιές τις τελευταίες 4-5 ημέρες και έχετε πυρετό ή πονόλαιμο, κάντε καλού κακού ένα STREP TEST, είναι πανεύκολο. Λογικά σε 10 μέρες θα είμαι καλά. Αν όχι RIP», έγραψε ο δημοσιογράφος.

Σήμερα, 14 Ιουνίου 2023, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πάμε ΔΑΝΑΗ» στο MEGA.

«Θα μπορούσα να είμαι και καλύτερα» δήλωσε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Μου απαλύνει τον πόνο το ότι κάθομαι σε ένα τέτοιο περιβάλλον (εννοώντας το σπίτι του για το οποίο δέχθηκε θετικά σχόλια από το πάνελ). Αλλά το πιο δύσκολο που κάνω τώρα είναι να σας μιλάω, γιατί ο στρεπτόκοκκος με έχει χτυπήσει πολύ στο λαιμό και τα αυτιά. Το ότι φοράω τα ακουστικά τώρα μου είναι πολύ επίπονο», πρόσθεσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ερωτηθείς για το πως θορυβήθηκε για να κάνει Strep Test είπε πως «Τις τελευταίες 10 μέρες είχα ένα βήχα που νόμιζα ότι το «κληρονόμησα» σε ένα ταξίδι που έκανα στο εξωτερικό. Όπως όλοι όταν έχουμε βήχα πήρα απλά ένα σιρόπι, μία καραμέλα. Όταν, όμως, το Σάββατο ανέβασα και πυρετό, πριν πάω στην εκπομπή στο 'OPEN Weekend' την Κυριακή τους ενημέρωσα. Τους είπα ότι υπάρχει αυτό το θέμα, θα κάνω ένα COVID test το πρωί, αν είναι αρνητικό θα έρθω».

«Έκανε Covid Test σε φαρμακείο βγήκε αρνητικό. Η φαρμακοποιός μου είπε να κάνω και ένα Strep Test παρότι δεν είμαι παιδί. Έκλεισα, λοιπόν, ραντεβού στον ΕΔΟΕΑΠ τη Δευτέρα και έκανα μικροβιολογικό Strep Test το οποίο βγήκε επι τόπου θετικό και έπρεπε να πάρω αντιβίωση».

Βέβαια, όπως δήλωσε ο δημοσιογράφος αντιμετώπισε πρόβλημα και με τις αντιβιώσεις καθώς υπάρχουν ελλείψεις.

Σχετικές ειδήσεις