GOSSIP

Influencer φοροδιαφυγή: Νέα στοιχεία για το πασίγνωστο μοντέλο που θα πληρώσει 270.000 ευρώ

Influencer φοροδιαφυγή: Νέα στοιχεία για το πασίγνωστο μοντέλο που θα πληρώσει 270.000 ευρώ
Pixabay

Το γύρω του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι influencer έλαβε πρόστιμο για φοροδιαφυγή ύψους 270.000 ευρώ. Αναζητείται από όλους η ταυτότητά της, ενώ διαψεύδονται ονόματα που έγιναν γνωστά στη διάρκεια της ημέρας.

Πασίγνωστη Influencer που έχει δραστηριοποιηθεί ως μοντέλο, και τώρα δραστηριοποιείται στον κλάδο της ένδυσης έχοντας καταστήματα αλλά και διαδικτυακή εταιρεία, έπεσε στην «τσιμπίδα» της ΑΑΔΕ για τεράστια φοροδιαφυγή.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω επιχειρηματίας φέρεται να απέκρυψε περίπου 350.000 ευρώ, από μη έκδοση φορολογικών στοιχείων, με αποτέλεσμα να της επιβληθεί πρόστιμο ύψους 270.000 ευρώ.

Προφανώς και στο άκουσμα της είδησης άπαντες έσπευσαν να αναζητήσουν το «ποια είναι η influencer με τη φοροδιαφυγή», ωστόσο, το όνομά της δεν έχει δημοσιοποιηθεί από τις Αρχές. Αρκετά ήταν τα σενάρια που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και πολλά ονόματα γράφτηκαν. Ένα από αυτά που «έπαιξε» πολύ δυνατά, διαψεύστηκε πάντως από άλλον πασίγνωστο λογαριασμό στα social media, αυτόν της Soulas Glamorous.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Πρωινό», με τον τρόπο του «φωτογράφησε» τη γνωστή influencer.

«Η συγκεκριμένη κυρία, μαθαίνω, ότι βγάζει πάρα πολλά λεφτά μηνιαίως. Ακούω πράγματα που όχι τηλεοπτικοί σταρ… Μπορεί να βγάζει τον μήνα 40, 50, 70 μέχρι και 100.000 ευρώ. Ακούω τέτοια ποσά από αυτή την μπίζνα. Όταν έχεις μία τέτοια μεγάλη μπίζνα, ένα εργοστάσιο πια, δεν μπορώ να καταλάβω, δεν έχεις λογιστές και οικονομικούς συμβούλους; Δεν είσαι στην αρχή. Τώρα με τόσες χιλιάδες ευρώ, δεν μπορεί να μην έχουν οικονομικούς συμβούλους…», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.