GOSSIP

Super Κική: Πήγε στο Waterboom και δεν την ήξερε κανείς - «Είναι απαίσια, πολλά παιδάκια»

Super Κική: Πήγε στο Waterboom και δεν την ήξερε κανείς - «Είναι απαίσια, πολλά παιδάκια»
GLOMEX

Η Super Κική βρέθηκε στο Waterboom Festival όπου κανείς δεν την αναγνώριζε. Εκφράζει την άποψή της για τη γνωστή influencer που κυνήγησε η ΑΑΔΕ

Η Super Κική έδωσε το «παρών» στο Waterboom Festival και παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών. Η ινφλουένσερ έπαθε σοκ επειδή κανείς δεν την αναγνώριζε.

«Δεν έχω πάει σε πιο λάθος μέρος στη ζωή μου παιδιά. Είναι απαίσια, πολλά παιδάκια. Μπήκα μέσα στο πλήθος και δεν με ξέρει κανείς», είπε χαρακτηριστικά η Super Κική.

Όταν ρώτησαν την Super Κική για την πασίγνωστη influencer και το σκάνδαλο φοροδιαφυγής, εκείνη είπε την άποψή της για το ποια μπορεί να είναι: «Πασίγνωστη λένε, αλλά αν ήταν πασίγνωστη θα την ξέραμε. Εγώ θεωρώ ότι είναι καμιά παλιά, προπέρσινη απολιθωμένη από GNTM ή Survivor που έχει νεκρούς followers. Έχουν βάλει τη λέξη πασίγνωστη μπροστά για σάλτσα».

Τέλος αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή: «Είμαι πολλά χρόνια ελεύθερη. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Αφού είμαι τρελή καλέ. Από κοντά πιο πολύ έρχονται να με φλερτάρουν αν δουν χαμογελάκι, πιο πολύ σαν τρελή πάω».