GOSSIP

Κατερίνα Στικούδη: «Ο γιος μου έχει άποψη, βρήκε να μοιάσει»

Κατερίνα Στικούδη: «Ο γιος μου έχει άποψη, βρήκε να μοιάσει»

Κατερίνα Στικούδη: Η δημοφιλής καλλίτεχνης δήλωσε ότι ο γιος της έμοιασε στην μαμά του!

Η Κατερίνα Στικούδη την Παρασκευή 23 Ιουνίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν». Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον γιο της, Βύρωνα ενώ αναφέρθηκε και στις οικογενειακές διακοπές που θα κάνουν όλοι μαζί, με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη και τον γιο τους.

«Ο γιος μου είναι 20 μηνών, είναι μεγάλο άτομο. Είναι πολυλογάς, έχει γνώμη, έχει άποψη, βρήκε να μοιάσει», είπε γελώντας η Κατερίνα Στικούδη, παρομοιάζοντάς τον με τον εαυτό της.

Η τραγουδίστρια συνέχισε: «Όλο αυτό που βλέπεις ο κόσμος στη σκηνή και στα video clip είναι ένα concept, ένα γύρισμα. Σε βλέπουν από κοντά σε ένα περίπτερο και περιμένουν να δουν αυτό που βλέπουν και σε αυτά. Ωραία όλα αυτά, αλλά δεν μπορούμε να πάμε στο πάρκο με τον Βύρωνα και το κορμάκι. Εγώ στο πάρκο πάω όπως όλοι οι άνθρωποι. Βάζω ό,τι βρω μπροστά μου γιατί εκεί είμαι η μαμά του Βύρωνα και όχι η Κατερίνα Στικούδη».

Κλείνοντας η Κατερίνα Στικούδη είπε πως ανυπομονεί για τις καλοκαιρινές της διακοπές με τους άντρες της ζωής της, λέγοντας: «Θα πάμε διακοπές όλοι μαζί, θα πάμε στα χωριά μας. Εγώ είμαι από την Θεσσαλονίκη και ο Βαγγέλης από την Θεσπρωτία, θα πάμε και στα δύο».