GOSSIP

Νότης Σφακιανάκης: Πού βρίσκεται ο γνωστός τραγουδιστής - Τι αποκαλύπτει ο ντράμερ του

Νότης Σφακιανάκης: Πού βρίσκεται ο γνωστός τραγουδιστής - Τι αποκαλύπτει ο ντράμερ του
EUROKINISSI/Φωτογραφία Αρχείου

«Δεν έχει κάνει καμία δήλωση ο ίδιος ότι σταματάει από το τραγούδι, θα γυρίσει όταν θέλει εκείνος», τόνισε για τον Νότη Σφακιανάκη ο στενόςς του φίλος και ντράμερ Παναγιώτης Γιαννούλης

Για τη σχέση του με τον Νότη Σφακιανάκη και την αποχή του γνωστού τραγουδιστή τα τελευταία χρόνια μίλησε ο Παναγιώτης Γιαννούλης, ντράμερ και στενός φίλος του.

Ο ντράμερ παραχώρησε συνέντευξη στο Mega μιλώντας αρχικά για τη συνεργασία του με τον Στράτο Διονυσίου.

«Ο Στράτος με υποδέχθηκε σαν να είμαι πολλά χρόνια φίλος. Ο Στράτος πριν τον θάνατό του μου ζήτησε να πάρουμε στο μαγαζί τον Νότη Σφακιανάκη, αλλά δεν πρόλαβαν να συνεργαστούν. Το καρμικό της υπόθεσης είναι ότι ο Νότης έκανε την καριέρα, όταν κάποια στιγμή ένας φίλος συνθέτης φέρνει ένα μουσικό κομμάτι και του λέω να το δώσει στον Νότη Σφακιανάκη. Το κομμάτι αυτό ήταν ”Φίλε έφυγε ο Στράτος”».

Για τον Νότη Σφακιανάκη δήλωσε ότι δημιούργησαν μία επαγγελματική σχέση μέσα από την φιλία τους, ενώ για την αποχή του τραγουδιστή σχολίασε: «Θεωρώ ότι είναι μία αποστασιοποίηση για τους δικούς του λόγους. Ίσως είναι λίγο απογοητευμένος από το γεγονός ότι έχει ερμηνεύσει μουσικά κομμάτια που θα ήθελε να τα αντιληφθεί περισσότερο ο κόσμος».

«Υπάρχει μία παραφιλολογία για το τι συμβαίνει με τον Νότη Σφακιανάκη, αυτό δεν κάνει καλό. Μία χαρά είναι η υγεία του Νότη, όταν δεν είναι κάτι σωματικό ”μιλάει” η ψυχή. Δεν έχει κάνει καμία δήλωση ο ίδιος ότι σταματάει από το τραγούδι, θα γυρίσει όταν θέλει εκείνος», τόνισε.

Ο Παναγιώτης Γιαννούλης μάλιστα προχώρησε και σε μία αποκάλυψη, λέγοντας πως πολλοί είναι οι επιχειρηματίες που έχουν προσπαθήσει να προσεγγίσουν τον ερμηνευτή, προκειμένου να επιστρέψει στη νύχτα.

Καταλήγοντας δήλωσε: «Ελπίζω πως κάποια στιγμή θα του κάνει το ”κλικ” και θα επιστρέψει».