GOSSIP

Παντρεύτηκαν Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Τα δάκρυα του Ντάνου όταν είδε τη νύφη

Παντρεύτηκαν Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Τα δάκρυα του Ντάνου όταν είδε τη νύφη
Instagram

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του όταν είδε την αγαπημένη του Δήμητρα Βαμαβακούση να φτάνει στην εκκλησία ντυμένη νύφη

Γαμπρός ντύθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Δήμητρα Βαμβακούση μετά από σχεδόν έναν χρόνο σχέσης.

Ο γάμος τελέστηκε στον ιερό ναό Αγιών Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, όπου όπως είθισται πρώτος έφτασε ο γαμπρός, ενώ η νύφη έφτασε αργότερα.

Μάλιστα ο νικητής του Survivor 2017 όταν είδε την αγαπημένη του να φτάνει στην εκκλησία, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και της είπε «Είσαι πολύ όμορφη».

Το ζευγάρι ορκίστηκε «αιώνια πίστη» ενώπιον των περίπου 600 καλεσμένων που τους τίμησαν με την παρουσία τους για να μοιραστούν την πιο χαρούμενη μέρα της ζωής τους, μεταξύ των οποίων και πολλοί διάσημοι φίλοι τους.

Ο στολισμός στην εκκλησία αποτελούνταν από ορτανσίες, ενώ η ανθοδέσμη της νύφης είχε τριαντάφυλλα. Κουμπάρος του ζευγαριού ο φίλος και συνεργάτης του Γιώργου Αγγελόπουλους Αναστάσιος Ντρούγκας, ενώ το κοστούμι του γαμπρού επιμελήθηκε ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος. Το νυφικό της Δήμητρας Βαμβακούση είναι των MI-RO, ενώ την εμφάνισή της επιμελήθηκαν ο Φρέντυ Καλομπράτσος και ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Την διασκέδαση των καλεσμένων έχουν αναλάβει η Δήμητρα Κωστάκη, η οποία θα παίξει μουσική, αλλά και ο Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος θα δώσει το ρυθμό για το μεγάλο γλέντι τραγουδώντας ζωντανά.