MEDIA

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ξεκαθαρίζει για τα προσκλητήρια του γάμου - «Δεν έγινε κάτι πονηρά»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ξεκαθαρίζει για τα προσκλητήρια του γάμου - «Δεν έγινε κάτι πονηρά»
instagram

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκαλύπτει για ποιο λόγο έγιναν τόσο γρήγορα οι διαδικασίες του γάμου αλλά και για τον τρόπο που στάλθηκαν τα προσκλητήρια

O Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση παντρεύονται την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, με κουμπάρους τον Αναστάσιο Ντούγκα και την Ειρήνη Λουπασάκη.

Ο νικητής του Survivor παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού» και εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί με τα προσκλητήρια του γάμου και τις γρήγορες διαδικασίες ώστε να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας την Κυριακή.

«Για τους καλεσμένους είναι πάρα πολλοί φίλοι μας σε αριθμό και αισθάνομαι λίγο άβολα που πολλούς από αυτούς δεν κατάφερα να τους καλέσω στο τηλέφωνο και απλά στείλαμε το προσκλητήριο. Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση, ευχόμαστε να πάνε όλα καλά. Τώρα αν έχουμε καλέσει και κάποιον που δεν αισθάνεται πολύ κοντά μας, εμείς καλέσαμε όσους αισθανόμαστε φίλους ή συνεργαστήκαμε ή έχουμε μια καλή σχέση. Δεν έγινε κάτι με πονηρή σκέψη.

Επειδή αποφασίσαμε, πριν από έναν μήνα και αυτό πρέπει να το πω, για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο να γίνει το μυστήριο, καταλαβαίνετε τον βαθμό δυσκολίας. Και μπορεί να γίνουν και κάποια λάθη. Που σημαίνει να έχουμε ξεχάσει κάποιον, να μην έχω καλέσει εγώ κάποιον, ή να έχει αποσταλεί σε κάποιους προσκλητήριο που είτε δεν είναι πολύ φίλοι μας, είτε μπορεί να μην το περίμεναν. Δεν έγινε κάτι πονηρό όμως».