GOSSIP

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχουν γράψει για εμένα ότι έχω αποβάλει 100 φορές»

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχουν γράψει για εμένα ότι έχω αποβάλει 100 φορές»

Η Κατερίνα Καινούργιου πιο "αποκαλυπτική" απο ποτέ για την προσωπική της ζωή μέσα από την εκπομπή της!

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τα fake news που κυκλοφόρησαν για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ξέσπασε κατά συγκεκριμένων απαράδεκτων δημοσιευμάτων, που γράφουν ανυπόστατες ειδήσεις οι οποίες αφορούν στην προσωπική ζωή της.

«Εδώ που είμαι χρειάζομαι έναν γιατρό. Στη ζωή μου θέλω να βρω έναν γκόμενο γιατρό! Θέλω να ασχολούμαι μόνο με γιατρούς», είπε η Κατερίνα Καινούργιου με αρκετή δόση χιούμορ.

«Σε όποιο site και να μπεις, ό,τι και να δηλώσεις όλους μας βρίζουν από κάτω στα σχόλια. Δεν πρέπει να ασχολείσαι με το τι γράφουν από κάτω αλλά ο τίτλος που υπάρχει για να μπεις και να κάνεις κλικ είναι απαράδεκτος», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου στην «Super Κατερίνα».

«Υπάρχουν και περιοδικά, έντυπα που κυκλοφορούν και δεν ξέρεις σε ποιον ανήκουν. Έχω παιδευτεί με αυτά τα θέματα», σημείωσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Alpha.

«Μπορεί να μην έχουν γράψει ότι είμαι ομοφυλόφιλη, έχουν γράψει όμως χίλια-δυο… ότι ο αδελφός μου είναι η σχέση μου, ότι έχω ένα παιδί από έναν γάμο και το κρύβω, ότι έχω αποβάλει 100 φορές, ότι έχω κάτι πεντάδυμα δεν ξέρω κι εγώ πού… σε έντυπα που κυκλοφορούν στο περίπτερο κανονικά. Δεν βρίσκεις άκρη», περιγράφει στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου εμφανώς ενοχλημένη.

Δείτε το βίντεο μετά το 4:00′:

«Μην ασχολείσαι με τα σχόλια, σου το λέω συμβουλευτικά. Εγώ αρρωσταίνω αν το κάνω αυτό. Χθες έγραφαν πάλι για μένα για αυτό που είπα ότι δέχομαι απειλές από κατοίκους του Βόλου, διάβαζα στα σχόλια «καλά θα της κάνετε», «να την σαπίσετε» και τέτοια. Δεν πάμε καλά», κατέληξε σε έντονο ύφος στην τοποθέτησή της η Κατερίνα Καινούργιου.