GOSSIP

My Style Rocks: «Δικαστήρια» κατά την επιστροφή της Χριστιάννας – «Μόνο τσακώνεστε»

My Style Rocks: «Δικαστήρια» κατά την επιστροφή της Χριστιάννας – «Μόνο τσακώνεστε»
GLOMEX.

«Χαμός» άλλη μια φορά στο πλατό του My Style Rocks.

Νέες εντάσεις στο πλατό του My Style Rocks, με την επιστροφή των παλιών διαγωνιζόμενων.

Οι νέες παίκτριες υποδέχθηκαν τις κοπέλες που συμμετείχαν στον περυσινό κύκλο του reality μόδας, ως μοντέλα δίπλα τους. Οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν εκτός από το δικό τους σύνολο, να επιμεληθούν και την εμφάνιση των άλλων παικτριών, με το θέμα να είναι «ντίσκο».

Όπως είναι φυσικό, οι παλαιότερες παίκτριες δεν… δίστασαν να σχολιάσουν το εφετινό σόου, με τη Χριστιάννα, που συμμετείχε στον προηγούμενο κύκλο να έρχεται σε σύγκρουση με τη Διονυσία.

Αφορμή ήταν μία τοποθέτηση της Χριστιάννας. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι «θεωρώ ότι οι κοπέλες πρέπει να κουνηθούν λίγο από τη θέση τους, γιατί είναι πάρα πολύ αυστηρές. Βαθμολογούσαμε καλύτερα εμείς».

Τότε, η Διονυσία τής απάντησε: «Μην έρχεσαι με ύφος γιατί δεν ξέρεις τα δικά μας», με τη Χριστιάννα να απαντάει: «Να τσακωθείς με τις συμπαίκτριές σου. Μόνο τσακώνεστε εσείς, δεν δείχνετε κάτι άλλο. Μόλις ήρθα, εσύ αμέσως να τσακωθείς. Για ένα επεισόδιο ήρθα».

Η Διονυσία τής είπε τότε: «Είσαι πολύ όμορφη, μην μου χαλάς την αισθητική», με τη Χριστιάννα να της απαντά: «Αν σου χαλάω την αισθητική, να φύγεις από το παιχνίδι».

Σχετικές ειδήσεις