GOSSIP

Σοφία Βόσσου: Οι μεγαλύτεροι σταθμοί της καριέρας της, η κόρη της και ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Σοφία Βόσσου: Οι μεγαλύτεροι σταθμοί της καριέρας της, η κόρη της και ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Ήταν δύσκολη κατάσταση, είχα χωρίσει έγκυος», δήλωσε μεταξύ άλλων Σοφία Βόσσου

Η Σοφία Βόσσου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» μίλησε για τους μεγαλύτερους σταθμούς της καριέρας της, την κόρη της και τη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, μεταξύ άλλων.

«Στην εφηβεία σημαντικός σταθμός στην καλλιτεχνική μου ζωή ήταν ο σκηνοθέτης Γιώργος Καββαδίας. Εξαιρετικό ταλέντι, βραβευμένος σκηνοθέτης πλέον. Είναι ο πνευματικός μου πατέρας και μάνα σε συσκευασία του ενός. Είχα μια μάνα πολύ αυστηρή και μπορεί να με τρέλαινε στο τέλος. Του χρωστάω τα πάντα, με έλυσε. Τελειώνοντας το λύκειο ο πρώτος μου μεγάλος σταθμός ήταν το "Σούσουρο"», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Η κόρη μου είναι ο μεγαλύτερος σταθμός της ζωής μου πια. Είμαστε και πάντα ήμασταν φίλες, αλλά με τα όρια της μάνας πάντα. Ήταν δύσκολη κατάσταση. Είχα χωρίσει έγκυος. Η μαμά μου ήταν λίγο πέριεργη, έβριζε τον πατέρα στο παιδί και εγώ δεν ήθελα τέτοια. Δεν ήθελα να ακούει το παιδί μου για τον πατέρα του κάτι».

«Θέλω το παιδί ανεξάρτητο, να το φροντίζω backstage, όταν χρειάζεται το στήριγμα. Η δική μου μητέρα ήθελε να γίνω δικηγόρος σώνει και καλά. Μου έλεγε με την πίκρα στο στόμα: "Είχα εγώ τέτοια φωνή… δεν με άφησε ο παππούς σου, ήταν αυστηροί τότε". Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έρχεται στο '84. Ήταν ο πολύ μεγάλος σταθμός στη ζωή μου, ήταν σαν πατέρας στην Ερασμία, όπως και εγώ στον Στέργιο. Αγαπηθήκαμε πολύ, ζήσαμε έντονες στιγμές, και σαν άνθρωποι, σαν φίλοι, σαν εραστές, σαν σύντροφοι και δημιουργικά, ήταν ένα πακέτο φοβερό. Μέχρι το '94», συμπλήρωσε.

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Σοφία Βόσσου σχολίασε: «Η περιπέτεια που πέρασα με την υγεία μου ήταν το Πανεπιστήμιο μου, ως προς τη ζωή μου. Εκεί κατάλαβα τη δύναμη που έχω. Σταθμός εκείνη τη φορά ήταν ο γιατρός μου, ο οποίος έδωσε μεγάλο αγώνα πάνω απ' όλα είναι - είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας - αλλά πάνω απ' όλα ερχόταν κάθε ημέρα εδώ να με στηρίξει ψυχολογικά».