GOSSIP

Σταύρος Μαυρίδης: «Έμεινα 40 μέρες στο ψυχιατρείο, η πίστη στον Θεό μου έδωσε δύναμη»

Σταύρος Μαυρίδης: «Έμεινα 40 μέρες στο ψυχιατρείο, η πίστη στον Θεό μου έδωσε δύναμη»

Ο ηθοποιός αποκάλυψε τις περιπέτειες που πέρασε στη ζωή του

Ο ηθοποιός, Σταύρος Μαυρίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε πριν από κάποια χρόνια και τα οποία οφείλονταν στην εισαγωγή του σε ψυχιατρείο.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε τις περιπέτειες που πέρασε στη ζωή του και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. «Έχω να βγω στην τηλεόραση περίπου 4 χρόνια. Ήταν εισαγγελική παρέμβαση η εισαγωγή μου στο ψυχιατρείο, η οποία κράτησε 40 ημέρες. Η πίστη μου στον Θεό μου έδωσε τη δύναμη να σταθώ και πάλι στα πόδια μου», είπε στον Alpha.

«Ο Θεός έκανε θαύμα και με έβγαλε από την κόλαση του αλκοόλ μετά το ψυχιατρείο. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο, γιατί με αγάπησε και με στήριξε. Η αγάπη του... Ο κόσμος με λατρεύει και από δω και πέρα θα δείξω ποιος πραγματικά είμαι», πρόσθεσε.


Για το πού τον οδήγησε η ζωή του μετά το ψυχιατρείο, ο Σταύρος Μαυρίδης εξομολογήθηκε: «Μετά το ψυχιατρείο, αντί να πάω στο σπίτι μου πήρα το καράβι και πήγα στα αδέλφια μου στη Σάμο. Με βοήθησαν ουσιαστικά την περίοδο του κορωνοϊού και μετά τον κορωνοϊό, γιατί ούτε η εστίαση, στην οποία εργαζόμουν, λειτουργούσε».

«Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν από τους πρώτους που ήρθαν να με δουν στην ψυχιατρική κλινική μαζί με τον Θοδωρή Προκοπίου. Είναι αληθινός φίλος για μένα», τόνισε.

Τέλος, ανέφερε ότι πλέον ζει στη Σαλαμίνα: «Η Σαλαμίνα είναι η μεγάλη μου αγάπη, είναι ο τόπος που γεννήθηκα, που μεγάλωσα, που ανδρώθηκα και εκεί θα ήθελα να "φύγω". Η Σαλαμίνα είναι το νησί των ονείρων μου».