GOSSIP

Άρης Μακρής: Η απάντηση στην σπόντα της Άννας Μαρίας Βέλλη

Άρης Μακρής: Η απάντηση στην σπόντα της Άννας Μαρίας Βέλλη

Όπως τόνισε ο Άρης Μακρής δεν επιθυμεί πλέον να μιλάει για την Youtuber

Ο Άρης Μακρής απάντησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για το τελευταίο βίντεο της Άννας Μαρίας Βέλλη στο Tik Tok, όπου πέταξε μια… σπόντα.

Όπως τόνισε ο τραγουδιστής και ηθοποιός δεν επιθυμεί πλέον να μιλάει για την Youtuber, ενώ όλη αυτή η ιστορία σχετικά με την κακοποίηση της πρώην συντρόφου του κάνει «κακό» στην τωρινή σχέση του.

«Ό,τι ήταν να πω για την Άννα Μαρία Βέλλη, το είπα. Όσο ξέρεις εσύ την απάντηση, άλλο τόσο ξέρω κι εγώ. Πραγματικά δεν ξέρω και δεν θέλω και να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ και να ψάξω. Έχω αφήσει πίσω μου όλη αυτή την ιστορία και όλη αυτή τη φήμη που ακολουθούσε το όνομά μου χωρίς λόγο. Ποτέ δεν έχω κατηγορηθεί για κάτι και συνεχίζω μπροστά. Δεν θέλω τώρα να αναλώνομαι σε τέτοια πράγματα που δεν έχει και κάποιο στοιχείο για μένα. Αν είναι να σου απαντάω για κάθε στόρι της, σωθήκαμε» αναφέρει αρχικά ο Άρης Μακρής.

«Μου προκαλούσε πρόβλημα στη σχέση μου όλη αυτή η φήμη που είχε δημιουργηθεί και γι’ αυτό τον λόγο βγήκα και μίλησα. Έχει λήξει η ιστορία, δεν έχω λόγο να την πάρω τηλέφωνο για να λύσουμε κάτι. Μου αρέσει να βλέπω μπροστά και όχι πίσω. Δεν έχω λόγο να μιλήσω με δικηγόρο, ούτε κάτι περαιτέρω», ξεκαθάρισε ο Άρης Μακρής.