GOSSIP

Νότης Σφακιανάκης: «Φοβάμαι ότι δεν θα εμφανιστεί ξανά», δήλωσε ο ανιψιός του

Νότης Σφακιανάκης: «Φοβάμαι ότι δεν θα εμφανιστεί ξανά», δήλωσε ο ανιψιός του
Eurokinissi

Νότης Σφακιανάκης: «Δυστυχώς ούτε πρόκειται να βγάλει κάποιο τραγούδι, ούτε στη δισκογραφική βρίσκεται ή βρισκόταν», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης

Ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη, Κωνσταντίνος το πρωί της Πέμπτη μίλησε για τον θείο του και το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην πίστα.

Ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης διέψευσε τα περισσότερα από τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον λαϊκό τραγουδιστή να έχει ετοιμάσει τραγούδια, όπως και την επιστροφή του στις πίστες και τις δισκογραφικές.

Ο ίδιος τόνισε ότι συναντά τον θείο του συχνά και ανάμεσα σε όσα αποκάλεσε ψέματα, ήταν και το ατύχημα που ειπώθηκε πριν από μερικές μέρες πως είχε ο Νότης Σφακιανάκης και νοσηλεύτηκε.

Αρχικά, ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης είπε στο «Πρωινό» ότι: «Μιλάω με το θείο μου τακτικά πρόσφατα ήμασταν πάλι μαζί. Δεν έχει σκοπό τουλάχιστον στα μισά σχέδια του δεν έχει σκοπό να εμφανιστεί. Φοβάμαι ότι και στο μέλλον δεν θα εμφανιστεί αλλά είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο ίδιος για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Προς το παρόν δεν έχει σχέδια τέτοια. Είναι ψέμα το 'χει γράψει τραγούδια στην καραντίνα. Δεν γράφει καταρχήν τραγούδια ο θείος, του τα γράφουνε ακόμη και στην αποχή αυτή που έχει κάνει. Εμένα μου τα στέλνει τα τραγούδια να του δώσω το τραγούδι για να τα ακούσει».

Ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη τόνισε σε άλλο σημείο, ότι ο θείος του «κάνει καριέρα με την απουσία του» μιας και ασχολούνται τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης.

«Ο θείος μου κάνει δεύτερη καριέρα με την απουσία. Και αυτό συμβαίνει σήμερα. Δεν πουλούσε ποτέ τόσο πολύ. Δυστυχώς δεν πρόκειται να βγάλει κάποιο τραγούδι, ούτε σε δισκογραφική εταιρεία βρίσκεται ή βρισκόταν στην απουσία αυτή, γράφοντας κάποιο τραγούδι. Γιατί κι αυτό ακούστηκε και δεν ισχύει. Ούτε έχει σκοπό να εμφανιστεί».

Τι είπε για την επανεμφάνιση του Νότη Σφακιανάκη

Ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης πρόσθεσε στην αναφορά του, ότι υπάρχει το ενδεχόμενο ο τραγουδιστής να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά στο ελληνικό τραγούδι.

«Φοβάμαι ότι πολύ ότι μπορεί και να μην εμφανιστεί. Όταν βρεθήκαμε μου είχε πει ότι είναι κοινωνικά προβληματισμένος . Εύχομαι ελπίζουμε και εγώ και πολύς κόσμος από την φαντάζομαι να αλλάξει κάποια στιγμή αυτό. Είναι ένα μικρόβιο που δε βγαίνει τόσο εύκολα εντάξει δεν τον πήραν Δάκη το τόσο πολύ τα χρόνια κάποια στιγμή θα γυρίσει μέσα του όλα αυτά και θα το ξαναδούμε στις πίστες».

Όταν ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα ότι ο Νότης Σφακιανάκης χτύπησε και νοσηλεύτηκε, ο ανιψιός του ξεκαθάρισε: «Είναι ψέματα, όλο αυτό είναι ράδιο αρβύλα. Μάλιστα την προηγούμενη μέρα που ήμασταν μαζί με το θείο να φανταστείτε».

Όσο για το νομοσχέδιο για το γάμο τον ομόφυλων ζευγαριών ζευγαριών είπε: «Ο θείος μου είχε τοποθετηθεί από το 1991 για αυτά τα πράγματα. Το 96' στον Χατζηνικολάου είπε ότι "αυτό που έρχεται αυτό που βλέπω έρχεται μετά από 20 χρόνια δεν θέλω να το φαντάζομαι. Δεν θα υπάρχει αρσενικό και θηλυκό δεν θα καταλαβαίνεις πιο είναι το ένα φύλο και ποιο το άλλο"».