GOSSIP

Συγκλονιστική αποκάλυψη από πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό: «Αφοσιώθηκα στο Θεό» (pics)

Συγκλονιστική αποκάλυψη από πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό: «Αφοσιώθηκα στο Θεό» (pics)
Η περιπέτεια υγείας του που του άλλαξε τη ζωή

Συγκινεί o πασίγνωστος ηθοποιός με τα όσα εκμυστηρεύεται εννέα μήνες μετά το μεγάλο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και του άλλαξε τη ζωή.

«Αφοσιώθηκα στο Θεό. Πίστεψα ακόμα περισσότερο σε Εκείνον. Πλέον βάζω πρώτα τον άνρθωπο Κώστα και μετά όλα τα άλλα» λέει φανερά συγκινημένος, αλλά και πολύ φειδωλός στην προσπάθειά του να αποφύγει κάθε είδους δημοσιότητα.

Ο «άφαντος» εδώ και καιρό ηθοποιός δηλώνει πλέον πως οι προτεραιότητές του δεν έχουν καμία σχέση με όσα ο ίδιος πίστευε ότι είχαν σημασία, πριν από τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του.

Τώρα, στην καθημερινότητά του, είναι ένας άλλος άνθρωπος. Προσεύχεται περισσότερο, πηγαίνει συχνότερα στην εκκλησία, ενώ όπως λέει, θέλει να είναι περισσότερα στη φύση και κοντά στα πρόσωπα που αγαπάει… όπως και τα δύο του παιδιά, τα οποία τον λατρεύουν και τα λατρεύει.

Δείτε στην παρακάτω gallery τον ηθοποιό

«Πάντα πίστευα ότι υπάρχει Θεός. Όμως μετά το θέμα της υγείας μου πίστεψα ακόμα περισσότερο. Δεν γίνεται να μην πιστέψεις ότι υπάρχει Θεός , όταν φτάνεις ένα βήμα πριν από το θάνατο» εξηγεί στην εφημερίδα Espresso.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Αν και ο Κώστας Ευρυπιώτης δέχεται προτάσεις να επιστρέψει στο θέατρο, στην τηλεόραση, αλλά και να εμφανίζεται σε εκπομπές – αφιερώματα, τα αποφεύγει όλα.
«Δεν είναι το παν να βρίσκεσαι μπροστά στα φώτα, αλλά να βλέπεις τα πραγματικά φώτα της ζωής» δηλώνει.

«Ίσως να ήταν ένα δυνατό μήνυμα όλο αυτό που έζησα» εξηγεί.

Διαβάστε επίσης:

Πήγε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους: «Κάγκελο» με αυτά που βρήκαν στο στομάχι του οι γιατροί

Καιρός - «Ωκεανίς»: Προσοχή! Πλησιάζει ο χιονιάς στη χώρα - Πού και πότε θα «χτυπήσει» (pics)