Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Άκης Πετρετζίκης: Ο σεφ θα γίνει πατέρας - Αυτή είναι η καλλονή σύντροφός του

Newsbomb

Άκης Πετρετζίκης: Επιβεβαίωσε στο Instagram ότι θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς.

Την καλύτερη φάση της ζωή τους περνάει ο Άκης Πετρετζίκης ο οποίος περιμένει μαζί με τη σύντροφό του το πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real News», η εγκυμοσύνη είναι προχωρημένη και γνωρίζουν ήδη το φύλο του μωρού παρότι κατάφεραν να το κρατήσουν για καιρό μυστικό.

Το αγαπημένο ζευγάρι σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι και μάλιστα ο σεφ επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της συντρόφου του με έναν πρωτότυπο τρόπο. Ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα story, στο οποίο φαίνεται ένα παιδάκι και κάτω γράφει «loading» με το σύνδεσμο να οδηγεί στη συνταγή «Μπαμπάς» που έχει στην ιστοσελίδα του.

Σε ρεπορτάζ της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα», είδαμε την εντυπωσιακή μέλλουσα μητέρα. Η σύντροφος του Άκη λέγεται Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, είναι νοσοκόμα στο επάγγελμα και οι δύο τους γνωρίστηκαν μέσω social media.

Μάλιστα το ζευγάρι πριν λίγο καιρό έψαχνε διαμέρισμα στη Γλυφάδα για να στεγάσει τον έρωτά του αλλά και την οικογένειά του που σε λίγους μήνες θα μεγαλώσει..

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παύλος Χαϊκάλης: «Ήμουν ερωτευμένος μαζί της, ζητώ δημόσια συγγνώμη»