ΓΥΝΑΙΚΑ

Τελικά πώς είναι η ιδανική γυναίκα για τους άντρες;

Τελικά πώς είναι η ιδανική γυναίκα για τους άντρες;

Τα αποτελέσματα μας εξέπληξαν!

Τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, καλώς ή κακώς είναι υποκειμενικά. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που λαμβάνουν αποφάσεις, τόσο η υποκειμενικότητα θα βασιλεύει. Κάπως έτσι πηγαίνει και με την ομορφιά.

Μπορεί λοιπόν να υπάρχουν αντικειμενικά όμορφοι άνθρωποι, με άρτια χαρακτηριστικά και αψεγάδιαστα κορμιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι γοητεύουν τους πάντες στο πέρασμά τους.

Ερευνητές λοιπόν αποφάσισαν να ερευνήσουν το θέμα λίγο παραπάνω, κυρίως σε ό, τι έχει να κάνει με τη γυναικεία ομορφιά, οπότε στο ερωτηματολόγιο απάντησαν αποκλειστικά άντρες!

Σύμφωνα λοιπόν με τις απαντήσεις τους, η ιδανική γυναίκα, είναι καστανή, όχι πολύ ψηλή-βασικά σχετικά μικροκαμωμένη στην Ελλάδα βρισκόμαστε-και σίγουρα όχι λεπτή –αθάνατη μεσογειακή καμπύλη-.

Υπήρχαν φυσικά και εκείνοι που προτίμησαν κάτι σε πιο εναλλακτικό, όπως πολύ μακριά μαλλιά με πλεξούδες και τατουάζ, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι οι ξανθιές συγκέντρωσαν πολύ μικρό ποσοστό.

Όσον αφορά στο χαρακτήρα, δύο είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που ψάχνουν «σχεδόν» όλοι οι άντρες: Ευφυία και χιούμορ. Και αν για το πρώτο δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, το δεύτερο μπορείς να το καλλιεργήσεις, αρχής γενομένης από το να δέχεσαι και να αντιλαμβάνεσαι το χιούμορ των άλλων.

Πάντως, σε γενικές γραμμές, δεν υπήρξε ούτε ένας άντρας που να προτίμησε το έντονο μακιγιάζ ή τα στυλιζαρισμένα μαλλιά, από το πιο φυσικό αποτέλεσμα.