ΓΥΝΑΙΚΑ

Τι τρώει η Ζιζέλ και διαθέτει τέτοιο κορμί

Τι τρώει η Ζιζέλ και διαθέτει τέτοιο κορμί
instagram.com/gisele/

To διάσημο supermodel προσέχει τη διατροφή της ώστε να διατηρεί αψεγάδιαστο το σώμα της, ακόμα και μετά τα 40.

H Ζιζέλ είναι γνωστό πως αποφεύγει τα επεξεργασμένα τρόφιμα και προτιμά τα υγιεινά ροφήματα όπως το πράσινο τσάι ή τα αφεψήματα από βότανα.

Αν θυμηθούμε μια ανάρτησή της στο Instagram για την Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων, το διάσημο μοντέλο ουσιαστικά διατύπωσε τη φιλοσοφία της σχετικά με το φαγητό. Κρατώντας ένα ματσάκι από χόρτα έγραφε χαρακτηριστικά: «Το φαγητό είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία που διαθέτουμε ώστε να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Πιστεύω πραγματικά στο αρχαίο ρητό "Άσε το φαγητό να γίνει το φάρμακό σου", γιατί εγώ ένιωσα μεγάλη διαφορά στη ζωή μου όταν άρχισα να κάνω καλύτερες επιλογές φαγητού». Και πρόσθεσε:« Όταν τρώμε τροφές που είναι ζωντανές (και δεν έχουν υποστεί επεξεργασία), τα θρεπτικά συστατικά και οι βιταμίνες τους μας κρατούν πιο υγιείς και επίσης βοηθούν το σώμα μας να λειτουργεί καλύτερα. Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα είναι να φέρνω στο σπίτι φρέσκα τρόφιμα και βότανα από τον κήπο μας».

Θα εκπλαγείς με το τι τρώει η Gisele Bündchen σχεδόν καθημερινά

Εκτός από την ίδια, που κοινοποιεί μέσω από τα social media της τροφές που αγαπά, ο σεφ της οικογένειά της, Άλλεν Κάμπελ, αποκάλυψε επίσης τι τρώει η Ζιζέλ- ή μάλλον τι δεν τρώει-, λέγοντας, «Όχι λευκή ζάχαρη. Όχι λευκό αλεύρι. Όλα χωρίς γλουτένη. Όχι καφές. Όχι καφεΐνη. Όχι γαλακτοκομικά προϊόντα».

Άρα τι απολαμβάνει το διάσημο μοντέλο και η οικογένειά της; Ο Κάμπελ, ο οποίος μαγειρεύει για την Ζιζέλ, τον σύζυγό της και τα παιδιά τους ακολουθώντας μια διατροφή κυρίως με βάση τα βιολογικά λαχανικά, είπε: «Σερβίρω όλα τα γεύματα σε μπολ. ​​Μόλις έφτιαξα αυτό το πιάτο με quinoa και χορταρικά. Χρησιμοποιώ λάχανο, προσθέτω σκόρδο σοταρισμένο σε λάδι καρύδας και έπειτα προσθέτω μερικά ψημένα αμύγδαλα. Αυτό είναι απλά ένα comfort food γι' αυτούς», λέει ο Κάμπελ.