ΓΥΝΑΙΚΑ

Οι βιτρίνες του οίκου Dior σε ολόκληρο τον κόσμο είναι μαγικές

Οι βιτρίνες του οίκου Dior σε ολόκληρο τον κόσμο είναι μαγικές
www.instagram.com/dior/

Δες τις διακοσμήσεις που επέλεξε ο οίκος για να αυτά τα Χριστούγεννα.

Όταν μιλάμε για βιτρίνες στο μυαλό μας έρχονται μεγάλοι οίκοι μόδας που κάθε χρόνο ξεχωρίζουν με τις καταπληκτικές και ευφάνταστες διακοσμήσεις τους. Στη Ρώμη, στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στο Τόκιο, στη Νέα Υόρκη οι βιτρίνες των κορυφαίων brands πάντα εντυπωσιάζουν για την ομορφιά και τη δημιουργικότητά τους.

Και φέτος λοιπόν οι βιτρίνες των διεθνών μπουτίκ του οίκου Dior φωτίζονται με πολύχρωμα φώτα που γιορτάζουν τη μαγεία της Cruise Collection 2021 της Μaria Grazia Chiuri, που εξυμνούν την Απουλίας και τις παραδόσεις της. Στην πραγματικότητα, οι διακοσμήσεις όλων των καταστημάτων του οίκου είναι εμπνευσμένες από την κλασική αρχιτεκτονική που κοσμούν τους δρόμους και τις πλατείες της Απουλίας.

Πρωταγωνιστής ορισμένων εγκαταστάσεων είναι το Dior Holiday Tree - μια μαγευτική ελιά διακοσμημένη με ζωγραφισμένες στο χέρι λεπτομέρειες, πουλιά και αφρώδεις πεταλούδες -, ένα βουκολικό αφιέρωμα στα άγρια ​​τοπία της νότιας Ιταλίας.

Από το Παρίσι έως το Τόκιο, από τη Γενεύη έως την Κουάλα Λουμπούρ, περνώντας από το Μιλάνο και την Ταϊπέι, συνολικά 35 μπουτίκ Dior φωτίστηκαν σε όλο τον κόσμο. Τα φώτα που χρησιμοποιούνται σε όλες τις βιτρίνες είναι LED χαμηλής τάσης 12V και ανακυκλώσιμα. Η διακόσμηση των μπουτίκ στην Ευρώπη απαιτούσε 196.507 λαμπτήρες για συνολική εργασία 13.056 ωρών. Απόλαυσέ τες ολες στο video που ακολουθεί...This is Christmas!