ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Μάρλον Μπράντο στη σειρά για τον «Νονό»

Ο Μάρλον Μπράντο στον Νονό
Για την ερμηνεία του στον Νονό, ο Μάρλον Μπράντο κέρδισε Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου

Η νέα σειρά The Offer θα μας μεταφέρει στα γυρίσματα της εμβληματικής ταινίας του 1972, Ο Νονός.

Ενάμιση περίπου χρόνο από την αναπάντεχη αποχώρησή του από τη σειρά Grey’s Anatomy, ο Τζάστιν Τσέιμπερς κάνει τη μεγάλη επιστροφή για να ενσαρκώσει έναν θρύλο της μεγάλης οθόνης.

Όπως έγινε γνωστό, ο Τσέιμπερς θα υποδυθεί τον Μάρλον Μπράντο στη μίνι σειρά The Offer του Paramount+.

Η επερχόμενη σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Πρόκειται να εστιάσει στα γυρίσματα της ταινίας του 1972 του Φράνσις Φορντ Κόπολα, Ο Νονός. Συγκεκριμένα, θα μας διηγηθεί την ιστορία από την πλευρά του παραγωγού Αλ Ράντι, καθώς δημιουργούσε μια από τις εμβληματικές ταινίες στην ιστορία του κινηματογράφου.

Εκτός από τον Τσέιμπερ που θα ενσαρκώσει τον σταρ του Νονού, Βίτο Κορλεόνε, ο Μάιλς Τέλερ θα υποδυθεί τον Ράντι, ενώ ο Νταν Φόγκλερ θα παίξει τον Φράνσις Φορντ Κόπολα.

Θυμίζουμε ότι ο Μπράντο κέρδισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία, το οποίο όμως αρνήθηκε να παραλάβει.

Τζάστιν Τσέιμπερς
Μετά από 15 χρόνια και 350 επεισόδια, ο Τζάστιν Τσέιμπερς αποχώρησε από τον ρόλο του Άλεξ Καρέβ στο Grey's Anatomy.


Ο Τσέιμπερς ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες του Grey’s Anatomy. Ο γιατρός Άλεξ Καρέβ αποχώρησε από τη σειρά στα τέλη του 2019, ύστερα από 15 χρόνια και 350 επεισόδια.

Τη σειρά The Offer υπογράφουν οι Νίκι Τοσκάνο και Μάικλ Τόλκιν. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία πρεμιέρας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.