ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Instagram λογόκρινε την αφίσα της τελευταίας ταινίας της Πενέλοπε Κρουζ

Το Instagram λογόκρινε την αφίσα της τελευταίας ταινίας της Πενέλοπε Κρουζ
Σε «κόψιμο» της αφίσας της ταινίας του Πέδρο Αλμοδοβάρ με πρωταγωνίστρια την Πενέλοπε Κρουζ προχώρησε το Instagram

Σε «κόψιμο» της αφίσας της ταινίας του Πέδρο Αλμοδοβάρ με πρωταγωνίστρια την Πενέλοπε Κρουζ προχώρησε το Instagram

Θύμα των αυστηρών κανόνων περιεχομένου του Instagram έπεσε η αφίσα της τελευταίας ταινίας του Πέδρο Αλμοδοβάρ με πρωταγωνίστρια την Πενέλοπε Κρουζ καθώς κρίθηκε υπερβολικά προκλητική.

Στην αφίσα της ταινίας «Παράλληλες Μητέρες» παρουσιάζεται μια γυναικεία θηλή από την οποία στάζει γάλα μπροστά σε ένα κόκκινο φόντο.

Την «λογοκρισία» αποκάλυψε ο καλλιτέχνης Χαβιέρ Χαέν που δημιούργησε την αφίσα λέγοντας ότι «όπως ήταν αναμενόμενο το Instagram αφαίρεση την αφίσα για την ταινία του Αλμοδοβάρ».

Η αφίσα, πάντως, έγινε δεκτή με θετικά σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου που την χαρακτήρισαν «φανταστική» μοιράζοντας «μπράβο» στον δημιουργό της. «Σπάει ταμπού» έγραψε ένας χρήστης, «η δουλειά σου είναι πάντα εξαιρετική» σχολίασε ένας δεύτερος.

H ανάρτηση του δημιουργού της αφίσας της ταινίας με την Πενέλοπε Κρουζ

Υπενθυμίζεται ότι τo Madre Paralelas του Πέδρο Αλμοδόβαρ είναι η ταινία έναρξης του 78ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας.

Η υπόθεση του Madre Paralelas

Στο νέο του «δυνατό δράμα», όπως το περιγράφει ο ίδιος, για ακόμα μια φορά ο Αλμοδόβαρ καταπιάνεται με το αγαπημένο του θέμα, αυτό της μητρότητας.

Η υπόθεση αφορά δυο μέλλουσες μητέρες από τη Μαδρίτη, την Janis και την Ana οι οποίες θα συναντηθούν για πρώτη φορά στο θάλαμο του νοσοκομείο όπου έχουν πάει για να γεννήσουν.

Οι δυο γυναίκες έχουν ομοιότητες και αρκετές διαφορές. Και οι δυο είναι ανύπαντρες και έμεινα έγκυες κατά λάθος.

Η Janis, είναι μεγαλύτερη σε ηλικία, πιο έμπειρη και οικονομικά ευκατάστατη. Η Ana είναι έφηβη, πολύ τρομαγμένη και έχει μετανιώσει για την εγκυμοσύνη της.

Η Janis θα προσπαθήσει να ενθαρρύνει τη νεαρή κοπέλα, και μέσα από τις συζητήσεις τους στο δωμάτιο του νοσοκομείου, θα αναπτυχθεί ένας ιδιαίτερος και δυνατός δεσμός ανάμεσά τους που θα αλλάξει τις ζωές τους

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το παρωχημένο σύστημα αντιμετώπισης πυρκαγιών, η συγγνώμη και τα ερωτήματα για την πρόληψη