ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Τζο Νέσμπο έρχεται αποκλειστικά στο Newsbomb.gr

Τζο Νέσμπο
Τζο Νέσμπο τι θα σε έκανε να σταματήσεις να γράφεις; «Δύσκολη ερώτηση! Λοιπόν…». Όλες οι απαντήσεις στην αποκαλυπτική συνέντευξη του διάσημου συγγραφέα στο Newsbomb.gr
Stian Broch/εκδόσεις Μεταίχμιο

Ο διάσημος Νορβηγός συγγραφέας, Τζo Νέσμπο, έρχεται τη Δευτέρα σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Newsbomb.gr

O ροκ σταρ της αστυνομικής λογοτεχνίας, Τζο Νέσμπο, έρχεται αποκλειστικά στο Newsbomb.gr και μας μιλά με αφορμή το νέο του βιβλίο «Ο Άρχοντας της Ζήλιας» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Πρόκειται για μια συλλογή διηγημάτων με κεντρική την ομώνυμη ιστορία που διαδραματίζεται στην Κάλυμνο, το αγαπημένο ελληνικό νησί του διάσημου συγγραφέα το οποίο επισκέπτεται κάθε χρόνο για αναρρίχηση.

Στην ενδιαφέρουσα κουβέντα μας, ο Τζο Νέσμπο αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται. Μας μιλάει για τα ελληνικά… χούγια του, μοιράζεται τα επόμενα σχέδια του και «μαρτυράει» ποιες ιστορίες του θα μεταφερθούν στην οθόνη.

Οι ορκισμένοι Nesbomaniacs θα μάθουν επίσης πότε θα «συναντήσει» ξανά τον πασίγνωστο ήρωά του, Χάρι Χόλε, ενώ θα εκπλαγούν με την απάντησή του για το αν διαβάζει τα βιβλία του! Ακόμα, στη συνέντευξή μας, εξομολογείται για ποιο λόγο θα σταματούσε να γράφει και η αγωνία χτυπάει κόκκινο!

Μείνετε συντονισμένοι… Όλες οι απαντήσεις τη Δευτέρα, στο Newsbomb.gr!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε η χήρα του Μανώλη Καντάρη, του άνδρα που δολοφόνησαν το 2011 για μια κάμερα

Η ΕΕ σταματάει τα ταξίδια από τις χώρες της νότιας Αφρικής μετά τη μετάλλαξη της Μποτσουάνα

«Σφάχτηκαν» Πάνια - Τσαλίκης: «Είναι περίεργο να μου κάνεις συνέντευξη και να μην έχεις ενημερωθεί»