ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου έρχεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Νίκος Πορτοκάλογλου Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Βύρων Τσουράπης
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου έρχεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο από το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδοποιούς της χώρας μας, στήνει φέτος τον χειμώνα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, μια μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών με τον ιδιαίτερο τρόπο που το κάνει στην τηλεοπτική εκπομπή του, το «Μουσικό Κουτί».

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου γίνεται η παρέα όλων μας κάθε Τετάρτη μέσα από την πολύ επιτυχημένη εκπομπή «Μουσικό Κουτί» στην ΕΡΤ1. Εμπνευστής, οραματιστής και δημιουργός του «Μουσικού Κουτιού», ο Νίκος Πορτοκάλογλου συναντά εκλεκτούς καλεσμένους, μοιράζεται πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών, στήνοντας κάθε εβδομάδα ένα μοναδικό τηλεοπτικό live.

«Ένα φως αναμμένο», είναι ο τίτλος του νέου του τραγουδιού, σε στίχους και μουσική του ίδιου, με άρωμα φθινοπώρου, κάτι σαν μελαγχολικό τσιφτετέλι, με ηλεκτρική κιθάρα και μπουζούκι. Η οπτικοποίηση του τραγουδιού είναι δια χειρός Νίκου Πορτοκάλογλου, ένα χειροποίητο βίντεο κλιπ γυρισμένο με το κινητό του στο Πήλιο σε συνδυασμό με τα εικαστικά παιχνίδια από την ομάδα της Foss Productions.

Μαζί του, η Βίκυ Καρατζόγλου, μία από τις νεότερες αναγνωρίσιμες γνήσιες λαϊκές φωνές, έχει ήδη χαράξει μία ιδιαίτερη πορεία στο χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής. Το νέο της ραδιοφωνικό single «Τηλεφωνούσες» του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου και της Ελένης Φωτάκη ακούγεται στα ραδιόφωνα και θα εμπεριέχεται στο δεύτερο προσωπικό της άλμπουμ «Τρία λεπτά και κάτι» που θα κυκλοφορήσει από την Panik Records.

Σταθερός συνοδοιπόρος του Νίκου, ο απαράμιλλος Βύρων Τσουράπης, νέος τραγουδοποιός και μέλος της μπάντας του «Μουσικού Κουτιού», που μέσα από το νέο του τραγούδι «Να μπορώ» μας προσκαλεί να διεκδικήσουμε όσα μας κάνουν ευτυχισμένους.

Την σπουδαία μελωδική παρέα συμπληρώνει η πολύχρωμη και δυναμική μπάντα, οι «Ευγενείς Αλήτες».

Πληροφορίες
Ημερομηνία: Από Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο
Ώρα έναρξης: 23:15
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
Προπώληση: Viva.gr
Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
Τηλέφωνο πληροφοριών/ κρατήσεων : Στο 11876 και στο 210 9315600

Nίκος Πορτοκάλογλου : φωνή, κιθάρα
Βίκυ Καρατζόγλου: φωνή
Βύρων Τσουράπης: μπάσο, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, φωνή
Θανάσης Τσακιράκης: τύμπανα
Ηλίας Λαμπρόπουλος: βιολί, μπουζούκι, τρομπέτα, γκάϊντα, φωνή
Χρήστος Παπαδόπουλος: κλαρινέτο, σαξόφωνο, φλογέρες, φωνή
Κατερίνα Λιάκη: πλήκτρα, φωνή
Άκης Πασχαλάκης: ηχοληψία
Οργάνωση Παραγωγής “360ο entertainment”

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Λεωφόρος Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη