ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τo La Luz παρουσιάζει τον Guy Gerber τη νύχτα των Χριστουγέννων!

Τo La Luz παρουσιάζει τον Guy Gerber τη νύχτα των Χριστουγέννων!

Μετά το εκκωφαντικό sold out στο event της Peggy Gou, το La Luz φέρνει στην Αθήνα άλλο ένα superstar όνομα της dance σκηνής, στο πανέμορφο Ballroom του ξενοδοχείου Intercontinental (Λεωφ.Συγγού 89-93).

Τα φετινά Χριστούγεννα ο Guy Gerber επιστρέφει επιτέλους στην Αθήνα, για ένα απο τα καταπληκτικά sets που τον έχουν κάθιερώσει ως ένα από τα πλέον περιζήτητα DJ acts του πλανήτη εδώ και δύο δεκαετίες.

Τα περίφημα RUMORS parties του είναι ό,τι πιο καυτό, με residencies σε Λας Βέγκας, Ίμπιζα και Μύκονο, με εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου και σε ιδιαίτερα locations σε Νέα Υόρκη, Ντουμπάι, Μπουένος Άιρες, Τελ Αβίβ και πολλά άλλα μέρη.

Εκκλεκτικός αλλά και super επιτυχημένος, ο Guy Gerber είναι μια εξαίρεση στον χώρο των superstar DJs, γιατί τα sets του κατορθώνουν να προσφέρουν πάντα την έκπληξη. Το επόμενο κομμάτι που θα ακούσεις, δεν το περιμένεις αλλά είναι αυτό που θα ήθελες να παίξει. Γι'αυτό και το απαιτητικό κοινό του Resident Advisor, τον ψήφισε επί τρείς συνεχόμενες χρονίες στο top10 των κορυφαίων live performers της σκηνής.

Μαζί του οι Chris Child και Korilla.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Προπώληση: 30 ευρώ (early bird)
VIP: 90 Ευρώ (Πολύ περιορισμένα εισιτήρια backstage με private bar)

Προπώληση εισιτηρίων online στo viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στα καταστήματα Wind, Public, MediaMarkt, Ευρυπίδης.
Οι πωλητές εισιτηρίων χρεώνουν προμήθειες ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
2109636489, 6970104656

Ώρα έναρξης: 23.30