ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Κατά Ιωάννη»: Ο συγγραφέας του «Σασμού» κυκλοφορεί το νέο του βιβλίο

Σασμός
Ο «Σασμός» του Σπύρου Πετρουλάκη έχει μεταφερθεί στη μικρή οθόνη γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία
Αρχείο Newsbomb.gr

Ο Σπύρος Πετρουλάκης επιστρέφει με το νέο του μυθιστόρημα, «Κατά Ιωάννη» που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.

O πολυδιαβασμένος συγγραφέας, Σπύρος Πετρουλάκης ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο του βιβλίο, με τίτλο «Κατά Ιωάννη» στις 4 Απριλίου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Σπύρος Πετρουλάκης είναι ο συγγραφέας του βιβλίου «Σασμός» στο οποίο βασίστηκε η ομότιτλη τηλεοπτική σειρά του Alpha.

Το νέο βιβλίο του συγγραφέα των 250.000 αντίτυπων Σπύρου Πετρουλάκη πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου από τις εκδόσεις Μίνωας.

«Κατά Ιωάννη» βιβλίο
Το εξώφυλλο του νέου βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκηεκδόσεις Μίνωας


Στην επίσημη σύνοψη του επερχόμενου μυθιστορήματος αναφέρεται:

«Χανιά, σήμερα:

Στην Ιερά Μονή της Παναγιάς Ακρωτηριανής ο συντηρητής έργων τέχνης Σταύρος Βεγράκης ανακαλύπτει μια αριστουργηματική και συνάμα «βλάσφημη» εικόνα, που κανείς δεν θα περίμενε να βρίσκεται σ’ ένα μοναστήρι. Ποιος είναι, άραγε, ο άγνωστος δημιουργός της, του οποίου την τέχνη χαρακτηρίζει ένας γνήσιος και απαράμιλλος ρεαλισμός, και κυρίως πώς έφτασε να ακολουθήσει μια τόσο τολμηρή τεχνική στις αγιογραφίες του;

Σε ένα ταξίδι του στη Σμύρνη ο Βεγράκης θα βρει την άκρη της ιστορίας σε ένα εντελώς απρόσμενο μέρος. Επιστρέφοντας στα Χανιά, θα του αποκαλυφθεί μια τραγική ιστορία, βαθιά θαμμένη στη μνήμη της πόλης.

Χανιά, 1900-1922:

Μια μάνα ψαλιδίζει με άκαρδο πείσμα τις φτερούγες που πάνε να φυτρώσουν στις πλάτες του παιδιού της. Ξεφεύγοντας για λίγο από το υγρό υπόγειο, τη φυλακή του, ο Ιωάννης, ένας "ατελής" άνθρωπος, πασχίζει να φτάσει στην τελειότητα. Ο νεαρός ζωγράφος τολμά το αδιανόητο, αδιαφορώντας για το τίμημα. Βλασφημία ή ωδή στον έρωτα είναι η δημιουργία του; Ποιος, όμως, μπορεί να κρίνει την τέχνη που πηγάζει από την αλήθεια της ψυχής;

Στη δίνη της ανασφάλειας και των τραγικών ιστορικών γεγονότων, δύο νέα παιδιά δεν διστάζουν να ερωτευτούν μέχρις εσχάτων. Έναν αιώνα μετά, η αγάπη, η ανθρώπινη αναλγησία και το φοβερό τέλος είναι αδύνατο να ξεχαστούν…».

Σπύρος Πετρουλάκης
Ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκηςεκδόσεις Μίνωας


Το βιβλίο «Κατά Ιωάννη» θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Μίνωας.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος είναι ο Έλληνας ηθοποιός που θα παίξει στο Netflix - Τι δήλωνε στο Newsbomb.gr για την ταινία

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων για τη μουσική, τη ζωγραφική και την απόλυτη γυναίκα της ζωής του

Hooverphonic και LP στο Release Athens τον Ιούνιο!