ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Άλις Κούπερ ξεκινάει συναυλίες με τον Τζόνι Ντεπ!

Άλις Κούπερ και Τζόνι Ντεπ
Τζόνι Ντεπ και Άλις Κούπερ σε παλαιότερη συναυλία των Hollywood Vampires
AP

Ο Τζόνι Ντεπ παίζει στους Hollywood Vampires, συγκρότημα που έχει φτιάξει με τον Άλις Κούπερ.

Με μια ανάρτηση στα social media ο Άλις Κούπερ ανακοίνωσε την επιστροφή των Hollywood Vampires στη σκηνή και τις συναυλίες!

Για τους μη μυημένους αναφέρουμε ότι οι Hollywood Vampires είναι το σούπεργκρουπ που έχει φτιάξει ο Άλις Κούπερ μαζί με τον Τζόνι Ντεπ και τον Τζο Πέρι των Aerosmith. H μπάντα πραγματοποιεί συναυλίες με μεγάλη επιτυχία και έχει κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ.

H περιοδεία του συγκροτήματος θα ξεκινήσει στις 27 Ιουνίου του 2023 από τη Γερμανία και θα συνεχιστεί σε διάφορες πόλεις της χώρας, όπως και στο Λουξεμβούργο. Όπως υποσχέθηκε ο διάσημος ρόκερ, αναμένεται να προστεθούν κι άλλες ημερομηνίες και σταθμοί.

Τα νέα έρχονται λίγες μέρες μετά την νίκη του Τζόνι Ντεπ στην πολύκροτη δίκη εναντίον της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ. Ο ηθοποιός δικαιώθηκε μετά από μαραθώνια δικαστική διαμάχη. Ειδικότερα, το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ του Ντεπ, σημειώνοντας ότι η Άμπερ Χερντ τον δυσφήμησε στο άρθρο της Washington Post. Η απόφαση αναφέρει ότι η ηθοποιός Άμπερ Χερντ δυσφήμησε τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Hollywood Vampires
Oι συναυλίες των Hollywood Vampires στην Γερμανία


Ο 58χρονος ηθοποιός ο οποίος αποθεώνεται από το κοινό του όπου βρεθεί και όπου σταθεί, αυτό τον καιρό παίζει παρέα με τον Τζεφ Μπεκ στην παγκόσμια περιοδεία του, ενώ όπως φαίνεται ξεκινάει μια νέα εποχή για την καριέρα του.

Ήδη μετά την αθώωσή του, γνωστό άρωμα προβάλλει ξανά διαφήμιση με τον ίδιο, ενώ και η Disneyland στο Παρίσι φωταγώγησε το περίφημο κάστρο της με το πρόσωπο του Τζακ Σπάροου.

Όσον αφορά τον Άλις Κούπερ, θυμίζουμε ότι οι Έλληνες θαυμαστές του, θα τον απολαύσουν δις επί σκηνής. Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου θα τον δούμε στο Ηρώδειο και στη συναυλία του Desmond Child στη χώρα μας, ενώ στις 6 Ιουλίου θα εμφανιστεί στο ΟΑΚΑ στη μεγάλη συναυλία που θα δώσουν οι Scorpions στην Αθήνα.

Σχετικές ειδήσεις