ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κώστας Τουρνάς για Ρόμπερτ Ουίλιαμς στο Newsbomb.gr: «Φεύγει ένα κομμάτι της ζωής μου»

Ρόμπερτ Ουίλιαμς και Κώστας Τουρνάς
Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς και ο Κώστας Τουρνάς, από συναυλία τους στο Κύτταρο
Κύτταρο Live Club

Ο Κώστας Τουρνάς μιλάει στο Newsbomb.gr για τον παιδικό του φίλο, Ρόμπερτ Ουίλιαμς και συγκινεί. 

Ο τραγουδιστής Ρόμπερτ Ουίλιαμς «έφυγε» από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο, σε ηλικία 73 ετών, τα ξημερώματα της Κυριακής 21 Αυγούστου, βυθίζοντας στη θλίψη οικείους, φίλους και κοινό.

Ένας από τους πιο στενούς φίλους και συνεργάτες του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, υπήρξε ο Κώστας Τουρνάς. Κυψελιώτες και οι δύο, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς και ο Κώστας Τουρνάς ήταν στενοί φίλοι από τα 12 τους χρόνια. Συνοδοιπόροι και στη μουσική, ήδη από τα χρόνια του γυμνασίου, άρχισαν να φτιάχνουν συγκροτήματα, μέχρι που έγραψαν ιστορία με τους θρυλικούς Poll το 1971. Μέχρι και σήμερα, οι δύο καλλιτέχνες διατηρούσαν στενούς οικογενειακούς και φιλικούς δεσμούς.

Ο Κώστας Τουρνάς, μιλάει στο Newsbomb.gr και αποχαιρετά συγκινημένος τον παιδικό του φίλο, τον «αδερφό» όπως άλλωστε αποκαλούσε ο ένας τον άλλον, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μαζί με τον Ρόμπερτ, φεύγει ένα κομμάτι της ζωής μου».

Η δήλωση του Κώστα Τουρνά στο Newsbomb.gr, συγκινεί:

«Φεύγει ένα κομμάτι της ζωής μου, κυριολεκτικά, με την αποχώρηση του Ρόμπερτ. Υπήρξε αδερφός, οικογένεια, φίλος, συνεργάτης, εκατό πράγματα μαζί, στη ζωή μου. Για σχεδόν όλη μου τη ζωή, από μικρά παιδιά είμαστε μαζί. Θεωρώ ότι δεν χάνω μόνο εγώ και στην ψυχή μου και στη ζωή μου. Χάνουν και οι άνθρωποι που υπήρξαν γύρω του, έζησαν μαζί του και ξέρουν για ποιον μιλάμε, έναν ήπιο, γλυκό, δημιουργικό άνθρωπο. Η θλίψη είναι πολύ μεγάλη. Ο Θεός ας τον αναπαύσει».

Η μάχη του Ρόμπερτ Ουίλιαμς με τον καρκίνο

Στον ύπνο του «έσβησε» σε ηλικία 73 ετών ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς αντιμετώπισε με γενναιότητα τη μάχη αυτή καθώς από την πρώτη στιγμή, σύμφωνα με την Espresso, ζήτησε από τους γιατρούς και την οικογένειά του να γνωρίζει τα πάντα για την εξέλιξη της πορεία της υγείας του.

Μοναδική «παρασπονδία» στο αίτημά του αυτό η απόφαση της οικογένειάς του, ύστερα από συμβουλές των γιατρών του, να μην διαβάζει τα δημοσιεύματα για τη μάχη που έδινε την ίδια περίοδο ο Δάκης, ο οποίος, επίσης, έφυγε από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Δυστυχώς η επιδείνωση της υγείας του Ρόμπερτ Ουίλιαμς τους τελευταίους μήνες ήταν σημαντική με αποτέλεσμα τις τελευταίες εβδομάδες να μην μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι.

Ο ίδιος, ωστόσο, και η οικογένειά του είχαν αποφασίσει να μην περάσει μεγάλο διάστημα στα νοσοκομεία και γι’ αυτό το σπίτι του είχε μετατραπεί σε κλινική για να αισθάνεται ασφάλεια στον χώρο που έζησε με την οικογένειά του.

Μια από τις τελευταίες επισκέψεις που δέχθηκε ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς ήταν αυτή στα μέσα του καλοκαιριού από την Μπέσσυ Αργυράκηαυτή ήταν εξάλλου που έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του – και τον σύζυγό της.

Όπως αναφέρει η Espresso η συνάντηση ήταν άκρως συγκινητική με την Μπέσσυ Αργυράκη να αγκαλιάζει τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς συγκρατώντας με δυσκολία τα δάκρυά της.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς ξεκίνησε τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου όταν και έγινε γνωστό ότι η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί σε μεγάλο βαθμό με τον ίδιο, πάντως, να δίνει με αξιοπρέπεια τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή.

Σχετικές ειδήσεις